У храмах Луцька відслужили різдвяні богослужіння

У храмах Луцька відслужили різдвяні богослужіння
7 січня, в день свята Різдва Христового, у православних та греко-католицьких храмах Луцька відбулися святкові богослужіння.

Про це повідомляє «Волинська правда».

У Свято-Троїцькому соборі УПЦ КП святкову Літургію у співслужінні сонму священнослужителів очолив митрополит Луцький і Волинський Михаїл. Храм був переповнений віруючими, а богослужіння завершилося співом колядок. Окрасою богослужіння був спів відомого в Україні і за кордоном хору «Оранта».

У древньому Свято-Покровському кафедральному храмі УПЦ святкову Літургію очолив протоієрей Миколай Рибчинський, у співслужінні речника Волинської єпархії УПЦ протоієрея Валентина Марчука, священика Андрія Кузла та диякона Івана Бортніка. Радісний настрій вірян, якими ця древня церква була також вщент переповнена, особливо підтримав спів також відомого в Україні та за кордоном архієрейського хору Свято-Покровського кафедрального храму, а також чоловічого хору студентів ВДС під керівництвом студента ІІІ курсу Андрія Муляра. Після літургії також пролунали колядки у виконанні архієрейського хору.

Переповненими були й інші храми міста, і скрізь, як під час відправ, так після них лунали улюблені усіма українські колядки.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Різдво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У храмах Луцька відслужили різдвяні богослужіння
07 січень, 2017, 17:32