На Карпенка-Карого – лобова аварія

На Карпенка-Карого – лобова аварія
Аварія трапилась у Луцьку на вулиці Карпенка-Карого. Тут легковик зіткнувся з кросовером, який виїжджав з другорядної дороги.

Про це пише інформагентство Волинські Новини.

Водій кросовера Cherry стверджує, що виїжджав з вулиці Олексія Шума на Карпенка-Карого. В цей час водій легковика Renault Logan рухався вулицею Карпенка-Карого і хотів повернути на вулицю Олексія Шума. Проте не загальмував і врізався лоб в лоб в кросовер.



«Водій Logan каже, що його занесло, бо він гальмував перед автомобілем, який їхав перед ним. Не знаю, як він мене не помітив, у мене включений сигнал повороту вже був», - пояснює водій.

Керманич кросовера суттєво не постраждав, а от водій легковика від удару об лобове скло розбив собі лице – на подушці безпеки та на снігу залишилось чимало слідів крові від удару.

Відповідно до попередніх даних, обидва водії були тверезі. На місці працюють експерти та патрульні, деталі ДТП з’ясовують.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, Луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто був пристебнутий?
Відповісти
Не бачу я чері хоч убий!!!
Відповісти
очi роззуй i побачиш черi
Відповісти
«Водій Logan каже, що його занесло, бо він гальмував перед автомобілем, який їхав перед ним. Не знаю, як він мене не помітив, у мене включений сигнал повороту вже був»,
-поперше поворот був викнутий, подруге автомобіль їхав не перед ним а біля в правій полосі, і він не повернути хотів не було куди діватись на швидкості не менше 80км, на такій швидкості не повертають, аби мав повертати швидкість не перевищувала 40км і такого удару не було, + перед ним стояло дійсно авто з поворотом, яке видно було з далеку, для чого ганяти по слизькій дорозі???
Відповісти
Останні новини
На Карпенка-Карого – лобова аварія
13 січень, 2017, 17:58