Лучанка про Грузію: Прекрасна, виноградна та атмосферна країна

Лучанка про Грузію: Прекрасна, виноградна та атмосферна країна
Грузія – надзвичайно прекрасна, виноградна та атмосферна країна. Навіть ті, хто там не був, знають, що найкраще вино, найгостинніший народ і найсмачніше хачапурі лише в Грузії.

Героїня нашої рубрики Ірина Хом'як розповіла ВолиньPost ще й про місця, котрі неодмінно треба відвідати, несамовиту грузинську любов до України та де скуштувати соковите аджарське хачапурі.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ НОТАТОК МАНДРІВНИКІВ

Публікуємо уривок статті:

Куди податися? Краще за все починати мандрівку із столиці - Тбілісі. Загубитися в старих кварталах древнього міста, відвідати громадські бані, знайти місцевий Гранд каньйон, оцінити витвори архітектури часів Саакашвілі та час до часу заходити на келих вина в місцеві кафе та ресторанчики.

Наступним пунктом подорожі варто здійснити Сванетію – високогірний край на північному заході Грузії, який довго був загублений від цивілізації. Саме там можна дізнатись, як жили справжні горці. Захопитись красою Кавказьких гір, прогулятись містечком Местія, відвідати Сванські вежі. За бажанням, можна поїхати в Ушгулі – найбільш високогірну постійно населену громаду в Європі.

У Батумі їхати влітку. Якщо ви подорожуєте влітку, обов'язково рекомендую відвідати грузинський Лас-Вегас - Батумі. Прогулятись набережною, де знімали кадри «Любов та голуби», «зацінити» хай-тек будівлі нових готелів та казино. Зустріти неймовірний захід сонця на березі моря з пляшечкою червоного сухого вина та найвідомішим в Грузії аджарським хачапурі, адже саме Батумі є його батьківщиною.

ЧИТАТИ СТАТТЮ ПОВНІСТЮ

ТАКОЖ СЛІДКУЙТЕ ЗА СТОРІНКОЮ РУБРИКИ В FACEBOOK

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як це розуміти *атмосферна країна*?
Відповісти
Дуже просто: чисте повітря, на високому рівні екологія і тп.
Відповісти
країна, яка постійно на чужому ... горбу їде в рай!
Відповісти
Останні новини
Лучанка про Грузію: Прекрасна, виноградна та атмосферна країна
24 січень, 2017, 01:05