Мешканці Дубнівської просять вирішити проблему із маршрутками

Мешканці Дубнівської просять вирішити проблему із маршрутками
889 жителів вулиці Дубнівської та прилеглих до неї скаржаться, що в години пік із неї неможливо виїхати, тому вимагають запровадити додатковий маршрут, який закінчується на «дубнівському» кільці.

Про це йдеться у запиті депутата Олексадра Кравченка, озвученому під час сесії міськради у середу, 25 січня.

За його словами, не надто зрозуміле для людей рішення скасувати маршрутку №30, адже нинішні два маршрути №1 та №251 не справляються. Так, маршрутка №1, яка «збирає» пасажирів на вулиці Надрічній, вже не зупиняться на самій Дубнівській, а №251, що їде із Підгайців, вже переповнена, коли доїжджає до тролейбусного кільця.

Тому разом із мешканцями Кравченко вимагає додатковий маршрут, зменшення інтервалу між маршрутками до 10 хвилин і коригування графіку навчання у школі №7, щоб учні із Дубнівської та прилеглих вулиць могли їхати на уроки не у переповнених маршрутках.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: транспорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Маршрутка 251 переповнена вже їде з села Підгайці. Сьогодні зранку неможливо було доїхати взагалі, дві не стало вже на дубнівському кільці, а третя була повна настільки, що їхати можна було хіба що стоячи на одній нозі. Покращеня для мешканців району немає взагалі, як обіцяли нам керівники міста. Знову пусті обіцянки!!!
Відповісти