Патрульний пояснив, чому не варто підвищувати ціну на проїзд у маршрутках Луцька

Патрульний пояснив, чому не варто підвищувати ціну на проїзд у маршрутках Луцька
Представник патрульної поліції Луцька Олександр Лісінський стверджує, що намір підвищити вартість проїзду у громадському транспорті міста є необґрунтованим.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Знову постало питання про підняття цін за проїзд в громадському транспорті в м.Луцьку. Громадський транспорт в цивілізованих країнах - це швидкий шлях доїзду до потрібного місця, це графік, який дозволяє вам розрахувати ваш час, це надання послуг», - йдеться у дописі.

Тож Олександр Лісінський навів чотири аргументи, чому не варто підвищувати ціну на проїзд у луцьких маршрутках.

«Що ми маємо в Луцьку? 1.Жодних квитків не видається, облік кількості пасажирів не ведеться. (тобто лівак, від якого ні місто, ні користувачі не отримують нічого хорошого, все по карманах); 2.Розклад руху. В Луцьку немає жодного адекватного і нормального розкладу руху маршрутних транспортних засбів. Хочу їду, хочу не їду. 12 км їздять до одного часу, 25 км до іншого, як добратись додому - твої проблеми. Через неконтрольований розклад руху - перегони, проїзди на червоне і жовте світло світлофора, ДТП, бо треба більше бабок урвати, більше лівака; 3. Стан транспортних засобів - все порване, все протікає, закриті вікна рекламами (знову ж, все робиться для більшого куша), їдеш в дощ - на голову капає. Купили маршрутки для інвалідів, пограли в показуху, а через рік переробили назад (на фото); 4. Культура водіння водіїв - це взагалі аут. Жінка з дитиною, ще не встигла зайти, вже закриваються двері і по газам! Бо ж треба обігнати попередню маршрутку!Це мінімум... а тепер доведіть ви, перевізники мені, чого я маю платити 5 грн?», - обґрунтував він.

Зазначимо, що на сайті міськради оприлюднили проект рішення виконавчого комітету про підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті. Відповідно до документу, вартість проїзду в міських маршрутках становитиме 4 гривні вже з 20 лютого. А дітей від 6 до 14 років перевозитимуть за 2 гривні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 26
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Погоджуюсь!!!! Жахливі умови перевезення!!!!! Маршрутки знищенні, водії хами! Комфорту нуль!!!!! Їм ще й 3грн забагато, а хочуть 4, а то й 5. Я думаю золотий час рівень тролейбусний підняти!!!
Відповісти
Правильні речі говорить людина. Міська влада мала б прислухатися!!!
Відповісти
1.якщо так багато левака, як каже наш поліцейський то візьми купи собі маршрутку посади водія і коси бабло якщо все так гладко.2.Піди взнай скільки вартує обслуговування такого корита, "маршрутки", це оці корита що зараз їздять заставила купити наша влада, раніше їздили нормальні машини мрседеси..... вони не пищали не капало на голову нічого в них. 4. Амортизація авто піднялася в 3-4 рази бо запчастини в евро в доларах. Паливо в 2 рази пока неясно скіли воно буде триматися на такому рівні паливо.

Відповісти
позаяк власники хочуть грошив...
Відповісти
помічники міського голови дайте йому цей текст при спілкуванні з перевізниками! він же сам міським транспортом не їздить, і, судячи з його виступів, про ці проблеми просто не підозрює!!!
Відповісти
Повністю підтримую пана Лісінського!!! На маршруті водій прочуває себе БОГОМ, ЦАРЕМ і ВЕРШИТЕЛЕМ доль пасажирів. Ще одна важлива деталь: при майже повній відсутності Культури Обслуговування ще й відсутня Культура Водіння транспортного засобу! Пропоную кожному депутату Міської ради щодня протягом тижня-двох покористуватися послугами маршруток в різну пору дня і на різних маршрутах. Думаю, Вам відкриються очі на той Б А Р Д А К, який чомусь не помітний для владних міста нашого...
Відповісти
Що вже роботи патрульним не має, як за проїзд думати! За проїзд на червоне світло, за технічний стан (отк), за порушення розкладу руху є адмінвідповідальність. Вкотре підтврджується що патрульні нічого не роблять, лише план по протоеолам!
Відповісти
Це як мінімум не коректно коментувати те в чому не компетентний. Знайшли кого спитати, ви ще б його про медицину спитати як, наприклад, оперувати.... Дауни...
Відповісти
звучить приблизно так: "луцький комірник пояснив чому не потрібно оперувати грижу міжхребцевих дисків"
думаю коже має право на думку, не потрібно акцентувати на тому що це САМ патрульний
Відповісти
а що до проїзду то готовий платити і 5грн, якщо я зайду, сяду і сяду в чисте невонюче маршрутне таксі, і доїду без хамства і головне ЖИВИМ(тобто без гонок)
Відповісти
А ще водії маршруток дозволяють собі палити цигарки в салоні (добре, що хоч лише на стоянці, а не під час руху), користуватись телефоном під час керування транспортним засобом, цим самим напряму порушуючи закон. Одночасно із цим вони збирають оплату за проїзд, собачаться із пасажирами та ревно охороняють порожнє переднє пасажирське місце справа від себе :-)
Відповісти
Про какой "левак" можно говорить, когда перевозчик-предприниматель оплачивает все налоги?!! пункт первый - бред. а вот по поводу остального: так контролируйте, штрафуйте за аварийное состояние, за "гонки", за проезды на красный сигнал светофора - пополняйте бюджет, учите этих долбодятлов-водителей
Відповісти
Так, щоб підняти вартість на послуги які надаються громаді, потрібно не тільки обгрунтувати цій громаді але й показати що перевізник дійсно готовий поліпшувати якість цих послуг.
Відповісти
Я їхала маршруткою #23, водій на зупинках приторможував, а не зупинявся. Зараз дуже шкодую, що не записала номер маршрутки. Бо як прийшов час виходити, спустила по сходах свого синочка (4 роки) і почала сама виходити, водій закрив двері і почав рух. Мене придушило дверима. Мій син біг за маршруткою, а йоно тримала за руку, бо боялась що він впаде під колеса. Це було декілька секунд, бо в маршрутці почали кричати (мій чоловік). Але це було страшно...
Відповісти
ти розкажи людям скільки ти розкрив злочинів!!!!!! Демагог! Люди подивіться і зробіть висновки, йому є час коли писати"! Не втомився? Пішого наряду в місті з вогнем не знайдеш, кажуть втомлюються! Тільки за людські гроші виїзджають бензин, совість мали б, машини навіть не глушать коли виносять постанови або просто "типу" стоячи патрулюють!!!!!!
Відповісти
Погоджуюсь повністю, водіям та власникам маршруток немає на що опиратися. Як можна просити, ще раз напишу просити, і аж ніяк не вимагати підняття цін, кол нема жодного обліку! Ви ж самі не знаєте скільки водій отримав за рейс. Плюс далеко не кожен водій ввічливий, є випадки, коли водії відмовляють у передачі решти. А реклама, це жесть. Хочете підняти ціни, прошу приведіть до ладу машини, найперше приберіть ту рекламу, мийте салон автомобілів!!! зимою зранку прекрасно видно, що машини взагалі ніяк не чистяться. А якщо Вам панове так погано, так звільніть місце для інших перевізників.
Відповісти
Хто проти підвищення, підписуйте https://e-dem.in.ua/lutsk/Petition/View/785
Відповісти
А ЧОГО ЗАПЧАСТИНИ ЗА ЄВРО? "БОГДАНИ" ЗБИРАЛИСЯ НА ЛУЦЬКОМУ АВТОЗАВОДІ ДЕ ДИРЕКТОРОМ БУВ ПАН ГУНЧИК, ТО ТАМ І КУПІТЬ. А ПРОЇЗД ПІДВИЩИЛИ 3 ГРН. КОЛИ ДИЗПАЛИВО БУЛО 27 ГРН, ПІСЛЯ ТОГО ЦІНИ НА НЬОГО "ВПАЛИ", ХТОСЬ З ПЕРЕВІЗНИКІВ ЗМЕНШИВ ТАРИФ? ШАНОВНІ ПОСАЖИРИ , МОЖЕ Я ПОМИЛИЛАСЯ, ТІЛЬКИ Я ПЛАЧУ 3 ГРН? А ЩО ШКОЛЯРІ В НАС ЗАРОБЛЯЮТЬ, ЧИ ЇМ В ШКОЛІ ЗАРПЛАТУ ДАЮТЬ?
Відповісти
в Європі такого поняття, як наші маршрутки, взагалі не існує. Там курсують багатовмісткі тролейбуси, трамваї та автобуси. Повний облік оплати проїзду = сплата податку перевізником.
Водій взагалі грошей не бере - він водій і мусить водити ТЗ, бути уважним, а в нас просто Цезарі - і гроші бере, по телефону оре, авто веде, ще здачу правою ного дає, якщо бутерброда не їсть.
Відповісти
Погоджуюся з людьми,що це здирництво вселенського масштабу!Але ж чого ж ВИ й ДАЛІ НИМИ ЇЗДИТЕ????ОТ ТУТ ПОНИЄТЕ, а далі знову на маршрутку йдете!Їздьть тролейбусами,пікетуйте, вимагайте квитки і так далі!
Відповісти
погоджуюсь з патрульним
Відповісти
Водій на хорошому маршруті заробляє за зміну 400 гр, скільки ж він віддає власнику маршрутки ?,реальної суми ніхто не знає,чому не провести облік пасажирів на маршрутах, в кожній маршрутці повинні видаватись квитки з кассового аппарату,а податкова хай слідкує за доходами і оподатковує їх.
Відповісти
Міський транспорт повинен бути тільки муніципальним і тільки не приватним а водії повинні бути ввічливими водіями і отримувати заробітну плату, а не заробляти, дотримуватися правил дорожнього руху, поведінки, на роботі бути в краватках,,.. хоча б поки що це )))
Відповісти
чому тоді, коли, за вашими словами все так погано, ніяк не можна нікого з маршруту зігнати? не можете забезпечити дотримання графіка і адекватного ставлення - дайте дорогу іншим.
Відповісти
чому тоді, коли, за вашими словами все так погано, ніяк не можна нікого з маршруту зігнати? не можете забезпечити дотримання графіка і адекватного ставлення - дайте дорогу іншим.
Відповісти
https://e-dem.in.ua/lutsk/Petition/View/785 Петиція вже на сьгодні набрала 322 голоси. Однак прошу не зупинятись потрібно показати наскільки це питання важливе для жителів міста Луцьк. ож прошу підтримайте, хто ще не підтримав
Відповісти
Останні новини
Патрульний пояснив, чому не варто підвищувати ціну на проїзд у маршрутках Луцька
26 січень, 2017, 03:14