І я не я, і хата не моя: лісівники відхрестилися від дошкульного запиту

І я не я, і хата не моя: лісівники відхрестилися від дошкульного запиту
Волинська журналістка Оксана Петрук понад півроку не може отримати від лісівників відповіді, скільки лісу продали польському підприємству.

Про це вона написала у Facebook

«Більш як півроку не можу «вибити» з рожищенських лісівників інформацію про те, скільки лісу продали польському підприємству за 16 тисяч гривень. Погодьтеся, що сума просто смішна. І хто взагалі гнав би вантажівку з лісом за кордон заради таких грошей?» - йдеться в дописі.

Журналістка повідомила: «Спочатку вони взагалі ігнорили, потім побачили, що не відчеплюся, і кинули відписку. Написали, що це конфіденційна інформація, яку не мають права розголошувати, але обіцяли згодом запитати польське підприємство дозволу надати мені її».

«Як ви вже, напевне, здогадалися, відтоді ситуація не змінилася. Відповідати ніхто не збирався. Довелося звернутися до уповноваженого з прав людини. Рожищенська поліція взяла свідчення у мене і в ДП «Рожищеагроліс». І що ж ви думаєте? Вони сказали, що мого запиту ВЗАГАЛІ не отримували. Ну, хто б сумнівався у послідовності вчинків Рожищеагроліс...» - іронізує Оксана Петрук.

«І як після цього вірити у чесність лісівників і прозорість справ у лісовій галузі? Там, де все чесно, не буде такого твердолобства!» - йдеться у дописі журналістки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ліс, ЗМІ, Волинь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
як казав їх очільник: "бережіть те джерельце, що дає вам і родині кусочок хліба!" Що й роблять.
Відповісти