У Ковелі з аукціону продаватимуть вишиті картини бійця

У Ковелі з аукціону продаватимуть вишиті картини бійця
Вишиті бісером картини колишнього бійця 51-ї бригади Андрія Слюсарчука із села Вівчицьк Ковельського району продаватимуть на аукціоні.

Захід відбудеться 24 березня, – повідомляють у прес-службі Ковельської міської ради.

За професією він - столяр. Та після поранення цим ремеслом не може займатись фізично. Вишиванням уже понад два роки він рятується від нестерпного болю і заробляє на життя.

25 серпня 2014 року на передовій під Мар’їнкою Донецької області на відстані меншій 10 метрів від бійця впала міна. Його накрило хвилею вибуху та відкинуло далеко в кущі. Після отриманої травми він постійно лікується у шпиталях та клініках України. Жахливі головні болі, страшні видіння зруйнували здоровий сон. Спати він може тільки під крапельницею. А щоб якось відволіктись від тяжких думок, і почав вишивати. Так триває і до сьогодні, – йдеться в тексті.

Роботи Андрія купують в Україні, везуть за кордон. З любов'ю вишиті мужніми руками Героя ікони та картини прикрашають куточки осель та церков в Канаді, Франції, Італії, США та в інших країнах.

Вперше на рідній Волині, саме у Ковелі, 24 березня о 16:00 годині у Галереї мистецтв (ІІ поверх) за адресою: вул. Незалежності, 89, відбудеться благодійний захід – виставка-продаж робіт Андрія Слюсарчука. Ініціатор проведення заходу - волонтер Людмила Савина, яка від 2014 року допомагає Андрію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі з аукціону продаватимуть вишиті картини бійця
20 березень, 2017, 16:17