Постраждалий в аварії на Дубнівській юнак прийшов до тями

Постраждалий в аварії на Дубнівській юнак прийшов до тями
Постраждалий в ДТП у Луцьку на вулиці Дубнівській Влад Андрушків прийшов до свідомості після шунтування головного мозку, яке зробили йому у військово-медичному клінічному центрі, що у Львові. Рішення про переведення хлопця на лікування до сусідньої області прийняли батьки.

Про це повідомляє інформагентство Волинські Новини з посиланням на завідувача хірургічного відділення обласної дитячої лікарні Ігоря Дородних.

«Наприкінці лютого Влада перевели до Львівського військового госпіталю. Там йому зробили шунтування мозку та пластичну операцію черепа після трепанації. Це не є складні операції, вони робляться і на рівні нашої лікарні, проте таке було рішення батьків», – розповідає хірург.

Своєю чергою, товариш Влада Андрушківа, який був з ним під час ДТП, Владислав Радчук розповів, як відчайдушно його друг бореться за життя.

«Після операції на мозку Влад почав повертатися до свідомості. З ним уже можна було прогулятись на інвалідному візку, намагався рухати кінцівками та вимовляти імена рідних. Проте кілька днів тому йому раптом стало гірше, піднялась висока температура і лікарі вимушені були перевести його до реанімації. Наразі його стан нестабільний, проте ми вже знаємо, що Влад не здається», - каже Владислав Радчук.

Нагадаємо, 58-річний мешканець Луцького району, директор одного із приватних підприємств Володимир Мігас, перебуваючи за кермом автомобіля «Мерседес» у стані алкогольного сп’яніння (3,05 проміле), допустив наїзд на 16-річного хлопця на пішохідному переході на вулиці Дубнівській у Луцьку.

Згодом винуватець ДТП, після рішення суду, вийшов із СІЗО під заставу у 275 тисяч гривень. А на розгляді справи у суді заявив, що того дня не вживав алкоголь і їхав зі швидкістью 60 км/год.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Постраждалий в аварії на Дубнівській юнак прийшов до тями
20 березень, 2017, 19:02