На Волині хочуть додатковий комплекс для зважування фур

На Волині хочуть додатковий комплекс для зважування фур
Голова Волинської обласної держадміністрації Володимир Гунчик звернеться до депутатів облради із пропозицією придбати на умовах співфінансування один ваговий комплекс, який контролює дотримання норм габаритно-вагових характеристик транспортних засобів.

Про це стало відомо 27 березня під час наради голови Волинської обласної держадміністрації за участю керівників фракцій з питань ремонту та обслуговування доріг на 2017 рік.

Наразі в «Укравтодорі» триває тендер на закупівлю 78 вагових комплексів. За словами губернатора, 3-4 комплекси потраплять на Волинь. Проте аби «закрити» основні напрямки, голова ОДА має намір звернутися до депутатів облради із прохання підтримати ініціативу співфінансування.

Таким чином, сплативши половину вартості, область зможе отримати ще 1 комплекс. На Волині наразі діє лише один ваговий комплекс. Якщо пропозицію підтримають, то ними вдасться забезпечити усі напрямки – на Львів, на Ковель, на Володимир-Волинський, дорогу з Ковеля на Ягодин та 1 «блукаючий» комплекс.

Наразі, завдяки роботі лише одного комплексу, перевізників, які порушили умови перевезення вантажу, вже оштрафували на тисячі євро.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: транспорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зробіть дороги, а тоді починайте штрафи збирати.... Україна без доріг, а штрафи побори плати...А вони питають в пересічного водія скільки коштує колесо, ресора, ходова і т.і....
Відповісти
Останні новини
На Волині хочуть додатковий комплекс для зважування фур
27 березень, 2017, 15:13