На Волині сервісний центр МВС консультує через соцмережу

На Волині сервісний центр МВС консультує через соцмережу
Аби швидко отримати консультацію, волинянам рекомендують писати на Facebook-сторінки головного сервісного центру МВС у Волинській області, або звертатися на гарячу лінію.

Про це повідомляє прес-служба Регіонального сервісного центру МВС у Волинській області.

У сервісних центрах МВС, де можна отримати чи змінити посвідчення водія, реєструвати транспортний засіб, отримати номерні знаки тощо, радять обов’язково користуватися офіційним сайтом Головного сервісного центру МВС, аби отримати достовірну інформацію про документи, необхідні для отримання послуг, перевірити актуальну інформацію про дійсні автошколи та ознайомитися з новинами про роботу центрів.

Громадян оперативно консультують на фейсбук-сторінках Головного сервісного центру МВС та Регіонального сервісного центру МВС у Волинській області, а також за телефоном (044) 290-19-88 (ГСЦ МВС) та (0332) 77-19-74 (РСЦ МВС у Волинській області).

У разі складнощів, для отримання додаткових роз’яснень та подання скарг варто користуватися електронними зверненнями.

Для отримання швидкої та якісної відповіді на електронні звернення офіційною поштою [email protected] (ГСЦ МВС) та [email protected] (РСЦ МВС у Волинській області) велике значення має оформлення та формулювання такого звернення.

У зверненні має бути зазначене:прізвище, ім’я, по батькові автора
місце проживання громадянина,чітко викладено суть порушеного питання, зауваження, пропозиції, заяви чи скарги, прохання чи вимоги.

В електронному зверненні також має бути зазначено електронну поштову адресу, на яку заявнику може бути надано відповідь або відомості про інші засоби зв’язку з ним. Розгляд такого звернення може тривати до 30 днів.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині сервісний центр МВС консультує через соцмережу
15 травень, 2017, 16:18