Редакція сайту вибачилася перед Волинською митницею

Редакція сайту вибачилася перед Волинською митницею
Редакція сайту Еizvestia.com вибачилася перед Волинською митницею за поширення неправдивої інформації.

Про це йдеться у відповідній заяві.

«Редакція просить вибачення за публікацію неперевіреної інформації, що ганьбить репутацію співробітників Волинської митниці».

«3 квітня 2017 року на нашому сайті була опублікована новина «Працівників митних постів «Устилуг» та «Ягодин» підозрюють в одержанні неправомірної вигоди», в якій глава Волинської митниці Віктор Кривіцький звинувачувався в організації злочинної схеми одержання неправомірної вигоди від фізичних осіб за безперешкодне перетинання державного кордону в митних пунктах пропуску «Устилуг» та «Ягодин».

«Дана новина була передруком з сайту «Комсомольская правда в Україні». В ході подальшого вивчення ситуації з'ясувалося, що в реєстрі судових рішень немає копій відповідних рішень, які згадувалися в статті. І тим більше не була доведена причетність Віктора Кривіцького до згаданих неправомірним діям».

«У зв'язку з цим ми прийняли рішення прибрати новина з нашого сайту. Редакція просить вибачення за публікацію неперевіреної інформації, що ганьбить честь і гідність співробітників Волинської митниці», - йдеться в заяві.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Редакція сайту вибачилася перед Волинською митницею
06 червень, 2017, 12:07