Для луцьких учнів буде «Літня школа здоров'я»

Для луцьких учнів буде «Літня школа здоров'я»
Незабаром у Луцьку стартуватиме новий соціальний проект „Літня школа здоров’я” для дітей з сімей, які потребують особливої соціальної підтримки.

Проект має на меті нагадати підліткам про особисту відповідальність кожного за своє здоров’я та застерегти від ризикованої поведінки, - інформує прес-служба Луцької ради.

Перше заняття планується розпочати 12 червня 2017 року об 11.00 у відділені „Клініка, дружня для молоді”, що за адресою: м. Луцьк, вул. Чорновола, 1.

Заняття у “Літній школі здоров’я” складатиметься з двох частин. Перша частина – проведення тренінгового заняття, а друга – організація змістовного дозвілля підлітків.

Протягом тижня в межах проекту кваліфіковані спеціалісти проведуть низку навчальних тренінгів для підлітків, під час яких вони в інтерактивному спілкуванні обговорять усі шкідливі звички, причини їх виникнення та способи подолання, переглянуть відеофільми про негативний вплив тютюну, алкоголю, наркотичних речовин на здоров’я людини. В ході тренінгової гри та дискусій засвоять навички безпечної поведінки та усвідомлять необхідність відповідального ставлення до своїх статевих відносин.

Друга частина проекту передбачає організацію змістовного дозвілля дітей у період літніх канікул, а це – відвідування замку Любарта, зоопарку, культурно-розважального заходу спортивно-оздоровчого комплексу „Адреналін Сіті”, екскурсія вулицями Старого міста, участь у різноманітних майстер-класах.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Для луцьких учнів буде «Літня школа здоров'я»
12 червень, 2017, 10:25