Шпига розповів, що думає про роботу луцьких патрульних

Шпига розповів, що думає про роботу луцьких патрульних
Начальник головного управління Національної поліції на Волині Петро Шпига вважає, що патрульні поліцейські працюють «по-новому» та знаходяться на передових позиціях, відтак їх робота – на належному рівні.

Про це він повідомив під час брифінгу 12 червня.

Шпига зауважив, що донабір патрульних є позитивним явищем. «Хочу сказати, дійсно той факт, що патрульна поліція – це, як передовий флагман, люди, які знаходяться на передових рубежах і по охороні громадського порядку, і коли скоюється безпосередньо злочин, перші на місце події по виклику виїжджають патрульні поліцейські», – сказав Петро Шпига.

Мовляв, там правоохоронці забезпечують охорону місця, встановлюють свідків та за гарячими слідами встановлюють злочинців.

«Досвід є, робота, я рахую, на даний час патрульної поліції на належному рівні, хлопці учаться. Патрульна стає стартом для поліцейських, які надалі рухатимуться в правоохоронну систему. Адже саме тут найкраща можливість отримати досвід, вчитися спілкуванню з людьми та реагувати. Це в подальшому дає змогу працівникам патрульної поліції проходити в інші підрозділи», – додав він.

«Досить багато є фактів, коли патрульні поліцейські виконують свої службові обов’язки на належному рівні в інших підрозділах поліції Волинської області – і в боротьбі з наркозлочинністю, і в карному розшуку, і в превентивній діяльності», – зауважив очільник поліції.

Тому, на його переконання, донабір дасть позитивно позначиться на стані публічної безпеки в регіоні. «Працюють по-новому, з новими поглядами та новою силою, і це дає свої результати», – підсумував Шпига.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.