Школяр та вчитель, який поліз його рятувати, втопилися у річці

Школяр та вчитель, який поліз його рятувати, втопилися у річці
На Тернопільщині 14-річний хлопчик та його вчитель потонули у Дністрі.

Пластуни вирушили у турпохід і зупинилися на березі річки для короткого перепочинку, коли один із підлітків послизнувся і впав у воду, повідомляє ТСН.ua.

Хлопець видерся на камінь і хотів помити ноги, але не втримав рівновагу. Його одразу підхопила стрімка течія, а потім ще й затягнуло у водоверть. Підлітка кинулися рятувати один із друзів і виховник.

"Стрибнув другий, намагався витягнути, але його теж затягнуло. Він встиг виплисти на берег. Вчитель також побачив і скочив за тим хлопчиком, кілька хвилин намагалися вибратися, але їм не вдалося. Пішли під воду і до цього часу ніхто їх не бачив", - констатував керівник місцевої поліції.

Переляканих дітей, на очах яких сталася трагедія, вже розібрали батьки.

"Вони йшли, їх було дев'ять чоловік приблизно, як я бачив. Вони йшли на Дністер. І був з ними старший вчитель. Я з ними ще вітався. Казали, йдуть відпочивати, вони туристи", - розповів сільський голова Устя-Зеленого Зеновій Рущак.

На місце трагедії швидко прибули рятувальники, які обстежують берег нижче за течією. Працівники ДСНС визнають, що сильний вир і течія не залишають надій на те, що зниклі вчитель і учень могли врятуватися. Рятувальники проводять пошукові роботи з човна за допомогою приладу під назвою "кішка".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Школяр та вчитель, який поліз його рятувати, втопилися у річці
21 червень, 2017, 04:43