«Арт-десант» на Волині зібрав 10 тисяч на лікування хлопчика

«Арт-десант» на Волині зібрав 10 тисяч на лікування хлопчика
Волинь відвідали артисти волонтерського об’єднання «Арт-десант». За кілька років колектив здобув популярність в Україні, завдяки патріотизму та благодійній діяльності на передовій.

Цього разу творчу енергію артисти спрямували у глибинку — концерт відбувся у селі Журавичі, звідки родом солістка колективу Владислава Чайка, - повідомляє ВРД НСТУ.

Їй важко стримати емоції, бо це перший сольний концерт у рідному селі. Хоча за плечима у молодої співачки – вже більше сотні концертів на фронті. Для Владислави Чайки шлях у шоу-бізнес розпочався із талант-шоу «Х-фактор» і «Голос країни». На столичній сцені волинянка збагнула: це середовище не любить людей «із вулиці», воно закрите для простих талановитих українців. Утім їх творчість необхідна Україні — як ліки від байдужості, засіб для примноження патріотизму і єдності.

«Не вітаю тих артистів, які співають, аби просто заробити гроші. Публіка врешті побачить, що це не щиро. А особливість «Арт-десанту» саме в тому, що нам ніхто не платить за концерти на Сході», – каже співачка.

Для такої події зала клубу в Журавичах затісна. Патріотичні, жартівливі й ліричні пісні швидко підхоплюють глядачі. Сцену з Владою Чайкою цього дня також розділили соло-гітарист Сергій Шматок, мама та рідна племінниця співачки, а також Віктор Кавун — заслужений артист України.

«Влада — моя студентка, улюблена. То не артист, який не виступає безплатно і не допомагає дітям. Ми виступаємо для дітей із зони АТО, в школах», – каже Віктор Кавун.

Під час благодійного концерту зібрали гроші для онкохворого хлопчика. У 5-річного Дмитрика діагностували лейкемію, він потребує дороговартісного лікування. Зібрані під час заходу 9,5 тисяч гривень передали його бабусі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Арт-десант» на Волині зібрав 10 тисяч на лікування хлопчика
05 липень, 2017, 12:42