Загострення на Сході: один військовий загинув

Загострення на Сході: один військовий загинув
Один український військовий загинув на сході минулої доби. Іще один – поранений.

У штабі АТО повідомляють про збільшення кількості ворожих обстрілів на всіх напрямках. Загалом вздовж лінії розмежування відбулося три десятки збройних провокацій противника, – пише 5 канал.

На Донецькому напрямку проросійські терористи били по Троїцькому і з мінометів, гранатометів та БМП. Крім того бойовики застосували і важкі міномети калібру 120 і 82 міліметри. У відповідь сили АТО відкривали вогонь зі стрілецької зброї і гранатометів. Не було тиші і в Авдіївці.

Гаряче було і на Маріупольському напрямку. Там під мінометним вогнем були захисники Березового та Новомихайлівки. Міни двічі долітали і до житлових кварталів прифронтової Мар'їнки, через що сталася пожежа та руйнувань цивільних будівель. Гранатометами противник дошкуляв нашим військовим у Красногорівці, Талаківці, Водяному, Гнутовому, Павлополі.

На Луганському напрямку ввечері бойовики зі стрілецької зброї і гранатометів тричі цілили по захисниках Новозванівки та випустили п'ять мін калібру 120 міліметрів по Станиці Луганській.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
принести свіженьких огірочків?
Відповісти
Останні новини
Загострення на Сході: один військовий загинув
13 липень, 2017, 08:36