Нагородили воїнів волинської бригади, які звільняли Рубіжне

Нагородили воїнів волинської бригади, які звільняли Рубіжне
Двох військовослужбовців 14-ї окремої механізованої бригади з Володимира-Волинського нагородили почесною відзнакою «Перемога за нами».

Про це повідомляє прес-служба 14-ї ОМБР у Facebook.

У прес-службі нагадали, що 19 червня 2014 року в районі Старої Краснянки, неподалік Рубіжного, був облаштований блокпост 3 батальйонно-тактичної групи 51 окремої механізованої бригади. Хлопці на цьому блокпосту ціною неймовірних зусиль утримували територію впродовж місяця.

А 21 липня 2014 військовослужбовці 3-ї БТГр 51 омбр разом із іншими підрозділами увійшли в Рубіжне, яке пізнало всі «принади» «русского мира» та російсько-терористичної окупації.

«Сьогодні в нашій 14 окремій механізованій бригаді продовжують службу ті воїни, які три роки тому визволяли Рубіжне. Зокрема, командир взводу зв’язку одного з підрозділів нашої бригади лейтенант Тарас Хацер, який у липні 2014 року був ще старшим сержантом і старшиною роти. Саме він зробив на сухій сосні гільзами пам’ятний напис: «Тут була 51 бригада». Цей шматочок дерева, який має не лише історичну цінність, волонтерка з Рубіжного Юлія Носарєва відреставрувала і передала в музей.

Ще один наш побратим, медик, старший солдат Тарас Самчук на початку липня 2014, тут, біля Рубіжного, зробив своєрідне зізнання мамі – виклав серце з боєприпасів… Тоді, в липні 2014, ніхто з хлопців, які звільняли Рубіжне, не знав, як складеться доля, і на яких фронтах ще доведеться воювати. Та кожен вірив: якогось неймовірно щасливого дня ПЕРЕМОГА обов’язково буде за нами! І тоді вся українська земля, як три роки тому Рубіжне, очиститься від російсько-терористичної нечисті…» - йдеться у повідомленні.

У Рубіжному вчора, 21 липня, відбулися урочисті заходи з нагоди 3-ї річниці визволення міста від російсько-терористичних загарбників. Волонтери та рубіжанська спілка ветеранів АТО нагородили Тараса Хацера й Тараса Самчука почесною відзнакою «Перемога за нами».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку жінку збив мопед
22 липень, 2017, 00:57
Нагородили воїнів волинської бригади, які звільняли Рубіжне
22 липень, 2017, 00:52