Суд виправдав волинянина, який збив на смерть дитину

Суд виправдав волинянина, який збив на смерть дитину
У Києві суд визнав невинуватим водія автомобіля, під колесами якого на Волині загинув хлопчик.

Про це пише Район. Любомль із посиланням на власні джерела.

Нагадаємо, надвечір 24 квітня 2015 року Анатолій Кузьмик у селі Вишнів побач, як проїжджу частину перебігає кілька дітей. Чоловік пригальмував та пропустив їх, але коли почав рухатися далі, зненацька на трасу вибіг ще один хлопчик.

Водій почав різко гальмувати, однак це не допомогло уникнути удару. Внаслідок ДТП дитина отримала закриту черепно-мозкову травму, крововилив у мозку, травми шийного відділу хребта та інші.

Від отриманих ушкоджень хлопчик помер на місці події.

Вироком Любомльського районного суду 1 серпня 2016 року водія було визнано винним у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого (кримінальне правопорушення, передбачене ч.2 ст.286Кримінального кодексу України), та призначено покарання у виді 4 років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами строком на 1 рік.

З таким вироком суду засуджений не погодився та оскаржив його у апеляційному порядку. Проте апеляційний суд Волинської області, дослухавшись до доводів прокурорів, залишив рішення суду першої інстанції в силі.

«Як стало відомо з власних джерел, у вівторок, 25 липня, 32-річного жителя села Куснище Анатолія Кузьмика у залі суду в Києві зняли обвинувачення і відпустили на волю. Нині Анатолій уже вдома, де на нього з нетерпінням чекали дружина та двоє маленьких дітей», - зазначає видання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, Волинь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.