На Волині не встигають із ремонтом шкіл і дитсадків

На Волині не встигають із ремонтом шкіл і дитсадків
У Луцькому районі до початку нового навчального року можуть не встигнути завершити заплановані ремонтно-будівельні роботи у школах і дитячих дошкільних закладах.

Про це йшлося під час чергового засідання обласного антикризового енергетичного штабу, - повідомляє ВРД НСТУ.

Під час засідання обласного антикризового енергетичного штабу голова Луцької райдержадміністрації Ігор Ярмольський повідомив, що виділені чималі кошти для організації та проведення ремонтно-будівельних робіт у закладах культури, медичної галузі і в установах освіти. Їх отримало комунальне підприємство «Луцьке», але потрібних потужностей, щоб освоїти ці гроші, у нього немає.

«Мною як головою адміністрації неодноразово говорилося голові районної ради і я інформував обласне керівництво, що стосується закладів культури і медицини, то там терміни можна відтягнути до завершення фінансового року, а що стосується закладів освіти, то мною як головою адміністрації встановлено чіткі терміни — до 20-го, ще максимум 4-5 днів для усунення недоробок. Всі 38 закладів освіти повинні почати працювати 1 вересня. Але, на жаль, ці строки порушаться. Сьогодні я вже бачу це реально», – повідомив Ігор Ярмольський.

Перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Степанцов запропонував негайно організувати наступне засідання за участю керівництва КП «Луцьке».

«Можемо їх запросити і тут послухаємо, нехай пояснять, яким чином вони використовують виділені кошти. Якщо вони нічого не роблять, то потрібно ставити питання про пошук іншого розпорядника коштів», - зазначив Степанцов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ремонт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині не встигають із ремонтом шкіл і дитсадків
28 липень, 2017, 08:00