Нардеп: Над Волинню літали російські розвідники

Нардеп: Над Волинню літали російські розвідники
Спецслужби Російської Федерації ведуть радіоелектронну розвідку на заході України, - каже нардеп Артем Вітко.

Зокрема, над Ковелем помітили російський безпілотник, - пише Інформаційне агентство Волинські новини з посиланням на слова депутата у ефірі Еспресо.TV.

«За останньою розвідувальною інформацією, із заходу нашої країни, Волинської області, помічені руху безпілотників типу «Орлан» російського виробництва. Помічені вони були безпосередньо над Ковелем. Ковель - це вузлова станція переміщення сил і засобів. Плюс у Володимирі-Волинському було створено новий підрозділ протиповітряної оборони. Вони (російські військові, - ВН) ведуть радіоелектронну розвідку на території нашої країни», - заявив народний депутат.

Вітко зазначив, що якби радіоелектронна розвідка велася на території колишнього Радянського Союзу, то для радянської влади це було б автоматичним оголошенням війни.

Крім того, Вітко наголосив на необхідності швидкої реакції української влади на спільні військові навчання Республіки Білорусь та Росії, в яких буде задіяно 13 тисяч військових і 680 одиниць техніки.

«Необхідно провести аналогічні військові навчання, а не чекати, поки російські безпілотники будуть літати над нашою країною. Це стане правильною реакцією української влади.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Придумывать "байку" для сенсации можно любую лишь бы нам на уши наплести. Летали? Збили хоть один? Фото в студию. А пока вывод один : нечего тут разведывать ибо ценности никакой тут ничто не представляет
Відповісти