У ластах по піску: в Києві відбувся качиний марафон

У ластах по піску: в Києві відбувся качиний марафон
Столичний пляжний патруль влаштував забіг у ластах по піску та заплив з жовтими надувними каченятами у Гідропарку. Учасникам необхідно було пробігти близько 30 метрів, потім стільки ж проплисти з надувною качкою у руках.

Про це повідомляє 5 канал.

Першими додали відстань 12 чоловіків та дівчат. Хлопці сумлінно здолали дистанцію у прохолодній воді. А от одна з жінок вирішила схитрувати: просто пройшлася у ластах по воді вздовж берега та першою дісталася фінішу.

«Я не очікувала, що першою буду. Чоловіки пливли, а в мене була поступка – я по коліно йшла у воді. Класно, що я перша!» – каже учасниця забігу Duck Run 2017 Ірина Шляхова.



Ще одні учасники забігу - діти. Для найспритніших бігунів організатори підготували призи: маски, ласти, водяні окуляри та шапочки для плавання. За словами організаторів, таку активність на пляжі вперше запровадили в Австралії 1907 року.

«Найкращий спосіб врятувати життя - це попередити нещасний випадок. Ми проводимо заходи, щоб створити альтернативу порушенням правил безпеки. Тобто, можна прийти на пляж, випити алкоголь і піти купатися у стані алкогольного сп'яніння, а можна прийти і прийняти участь у якомусь заході», - пояснює задум запливу проект менеджер ГО «Пляжний патруль» Анастасія Аксьонова.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.