Історія дивом врятованої дівчинки на Рівненщині: нагородили поліцейського

Історія дивом врятованої дівчинки на Рівненщині: нагородили поліцейського
У Нацполіції нагородили правоохоронців за врятовані людські життя. Історії про те, як їх врятували поліцейські, люди направляли до Нацполіції в рамках конкурсу «Поліцейський, який мене врятував».

Нагородження переможців конкурсу відбулося 4 вересня, - йдеться на сайті МВС України.

Серед історій – врятування новонародженої дівчинки, яку закопала мати, врятування молодої жінки, яка ледь не втопилася під час відпочинку, а також звільнення заручників, яких у забарикадованому приміщенні утримував пацієнт психіатричної лікарні.

Конкурс історій «Поліцейський, який мене врятував» був ініційований Департаментом комунікації МВС 26 липня 2017 року. За цей час надійшло близько 50 історій як від очевидців, учасників подій, так і від колег самих поліцейських-рятівників.

У конкурсі перемогла історія порятунку 5-річної Вікторії з Рівненщини. Цю історію надіслала Наталія Покровська – жінка, яка удочерила дівчинку.

Рятівником дитини став 39-річний капітан поліції Василь Дячук. Зараз він працює на посаді заступника начальника Сарненського відділу поліції Рівненської області-начальника слідчого відділення.

Наприкінці жовтня 2011 року, завдяки професійно грамотним діям поліцейського було врятовано життя новонародженій дитині. Її мати закопала дівчинку на власному подвір’ї одразу ж після її народження.

Почувши крик дитини, Василь Дячук одразу почав розгрібати землю руками. Під 20-сантиметровим шаром землі лежала дівчинка, загорнута у шмаття. Медиків чекати не стали, а службовим авто завезли дитину до лікарні. З того часу поліцейський опікується долею дитини, ставши для неї рятівником, який і зараз поруч.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Історія дивом врятованої дівчинки на Рівненщині: нагородили поліцейського
05 вересень, 2017, 11:18