Амфетамін та зброя: у Луцьку «накрили» нарколабораторію

Амфетамін та зброя: у Луцьку «накрили» нарколабораторію
Лучанина, який займався збутом амфетаміну затримали правоохоронці.

У зловмисника вилучили зброю та обладнання для виготовлення наркотиків. Правопорушникові загрожує до 12 років позбавлення волі, – повідомляють у прес-службі поліції Волині.

Так, у будинку на вулиці Карпенка-Карого в Луцьку під час збуту 3 г. амфетаміну затримали 37-річного місцевого жителя. У квартирі правоохоронці знайшли та вилучили 50 г. амфетаміну та відповідне обладнання для його виготовлення, зокрема посуд, хімічні речовини, прекурсори та іншіпредмети і речовини у значній кількості.

Окрім того, поліцейські виявили в його помешканні корпус гранати «РГД-5», уніфікований запал «УЗРГМ», дві ручні димові гранати «РДГ-2Б» та «РДГ-2Ч», чотири пістолети, гвинтівку, три патрони калібру 9 мм, 20 патронів калібру 9 мм з гумовою кулею, кайданки з ключем, три ножі та шаблю.

Усе вилучене направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

«Зловмисника затримали в порядку ст. 208 КПК України. Відомості слідчівнесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 307 та ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожуєпокарання у вигляді позбавлення волі строком від 9 до 12 років зконфіскацією майна. Також вирішується питання щодо відкриття за цимфактом, ще трьох кримінальних провадлжень за ознаками злочинів, передбачених статтями 311, 313 та 317 Кримінального кодексу України», – повідомив Петро Шпига.

Триває досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Амфетамін та зброя: у Луцьку «накрили» нарколабораторію
03 жовтень, 2017, 14:26