Від холоду можна замерзнути: у Нововолинську лікарню не подали опалення

Від холоду можна замерзнути: у Нововолинську лікарню не подали опалення
На холоднечу у палатах Нововолинської центральної міської лікарні скаржаться самі ж пацієнти.

Упродовж 8-го та 10-го жовтня температура повітря в інфекційному відділенні медзакладу коливалась у межах 15,5 – 16,7 градусів, - пише Буг.

Люди розповідають, що через холод не можуть навіть провітрювати палати.

“У лікарню потрапили 8-го жовтня. Нас відразу попередили, що холодно. Просто з цікавості взяли з собою термометр. Температура у палаті коливалася в межах 16,4-16,7 градусів. У першу ніч дитина спала у майці, двох теплих кофтах та ще й накрита ковдрою. Вранці температура була +15, 5, потім +16,2 градуси.

У них є ж своя котельня, тому могли б запускати опалення й раніше.

Теплої води теж немає. Так, як дуже холодно, то навіть не можемо кімнати провітрювати, бо тоді температура досягає +14, 4 градуси. Дитині треба регулярно пити воду, тому постійно маю ходити десь її гріти. Обігрівачі теж не дозволяють вмикати. Одного разу, коли світило сонце, кімната нагрілася до +18 градусів. Можна прийти з однією хворобою, а піти з іншою”, – розповідає батько дитини, яка перебуває на лікуванні в інфекційному відділенні.

Люди скаржаться, що така ж ситуація і в поліклініці. Зауважимо, що НЦМЛ має свою котельню, яка обігріває всі приміщення лікарняного містечка.

“Сьогодні була з дітьми в поліклініці. Не буду писати про нудні черги і купу хворих дітей, яким немає чим зайнятися в очікуванні своєї… Добило те, що коли нарешті зайшли в кабінет, рука не піднялася зняти з дитини куртку – холод страшний!!! На термометрі не дотягує навіть до +15.

Діти приходять хворі, а їх ще треба послухати. Я вже мовчу про немовлят, яких потрібно оглянути повністю!!!

НЕшановні очільники чи то міста, чи то НЦМЛ, невже не можна забезпечити нормальні умови для перебування пацієнтів і тих, хто у цих “холодильниках” працює?”, – пише на своїй сторінці у Фейсбук Оксана Шесталюк.

Як розповів директор комунального підприємства «Нововолинськтеплокомуненерго» Анатолій Гаврилюк, тепло у Нововолинську центральну міську лікарню, ймовірно, подадуть сьогодні, 9-го жовтня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Доброго дня. Хоч і опалення включили але у відділеннях всеодно дуже холодно, але ж вигляд зробили що включили опалення.
Ще хочу розказати як я стала свідком коли у реанімації лікар кричав на медсестер. Це взагалі жах як можна так відноситись до медсестер.
Всім зрозуміло що один одного прикривають тому їм все дозволено.
Відповісти
Останні новини
Від холоду можна замерзнути: у Нововолинську лікарню не подали опалення
09 жовтень, 2017, 12:25