«Ви виграли авто»: жінка віддала шахраям понад 160 тисяч

«Ви виграли авто»: жінка віддала шахраям понад 160 тисяч
У Рівному місцева жителька стала жертвою шахраїв, які заявили, що жінка виграла автомобіль.

Про це інформує ГУНП у Рівненській області.

До поліції звернулася 41-річна рівнянка, що її ошукали під приводом виграшу автомобіля. Жінка перерахувала аферистам 164 тисячі гривень.

На мобільний потерпілої надійшло sms-повідомлення, що вона виграла автомобіль Skoda Yeti. Коли рівнянка зателефонувала за вказаним у повідомленні номером, слухавку підняв невідомий і назвався працівником однієї із київських автокомпаній.

Чоловік підтвердив, що вона дійсно виграла автомобіль і зазначив, що аби отримати виграш необхідно сплатити кошти за податок у розмірі одного відсотка від вартості транспортного засобу, міжбанківські операції, пенсійний збір, страхування та низку інших послуг.

Таким чином, з вірою у те, що незабаром отримає омріяний приз, жінка упродовж кількох днів перерахувала аферистам 164 тисячі гривень.

За фактом шахрайства розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за статтею 190 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці вкотре застерігають громадян бути обережними з будь-якими фінансовими операціями, не довіряти ані телефонним дзвінкам, ані sms-повідомленням подібного роду чи змісту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну и дура
Відповісти
Жесть, цей прикол такий БОРОДАТИЙ, що ніколи б не подумав, що на нього ще хтось поведеться! а за 164000 грн. можна було б непогану машину з-за кордону пригнати!
Відповісти
Останні новини
«Ви виграли авто»: жінка віддала шахраям понад 160 тисяч
16 жовтень, 2017, 07:12