Розповіли, наскільки Луцьк готовий до зими

Розповіли, наскільки Луцьк готовий до зими
Житловий фонд Луцька в повному обсязі підготували до осінньо-зимового періоду – підремонтували мережі, встановили вікна тощо. На заходи з енергозбереження та модернізацію для ОСББ у рамках підготовки до зими виділили 8 млн грн.

Про це повідомили під час засідання виконкому міськради 18 жовтня.

Про підготовку господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років доповідав директор департаменту житлово-комунального підприємства Юрій Крась. За його словами, відповідні підприємства почали підготовку ще після завершення попереднього опалювального сезону, зокрема провели обстеження мереж житлових будинків. Відповідно до результатів моніторингу впроваджували заходи із ремонту мереж.

У Луцьку ЖКГ обслуговують 1095 житлових будинків і нині вони, за словами Крася, в повному обсязі підготовані до зимового періоду – за необхідністю замінені вікна чи утеплені мережі. До підготовки активно долучилися й ОСББ, яких у місті понад 300. На їхні заходи з міської казни виділили понад 8 млн гривень., які використали на енергозбереження, заміну вікон та ремонт покрівель.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.