Спроба самогубства: лучанин перерізав собі шию

Спроба самогубства: лучанин перерізав собі шию
Луцькі патрульні доставили до медичного закладу чоловіка, який намагався накласти на себе руки.

Про це повідомили в управлінні патрульної поліції Луцька.

У ніч на 24 жовтня патрульні з медиками прибули на виклик по вулиці Писаревського. Тут заявники повідомили, що їхній родич вже не вперше намагається скоїти самогубство: цього разу він лезом порізав собі шию.

Чоловік був притомним, розповів, що чув дивні голоси, які й підштовхували його до суїциду.

Рідні повідомили, що він зловживає алкоголем.

Медики надали допомогу чоловіку, а згодом екіпаж патрульних супроводив швидку з потерпілим до психлікарні, де особу шпиталізували.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Святой Великомученице Варваре молятся о том, чтобы не умереть без исповеди и Святого причастия, просят оградить от тяжких болезней и внезапной и скоропостижной смерти.
Відповісти
Свята славна i всехвальна великомученице Христова Варваро! Зiбранi сьогоднi у храмi твоєму Божественному люди, поклоняючись i з любов’ю прикладаючись до раки з мощами Твоїми, страждання ж твої мученицькi i в них Самого Страстоположника Христа — Який дав тобi не тiльки в Нього вiрувати, але й страждати за Нього, — похвалами прославляючи, молимо тебе, вiдома за бажання нашi заступнице: моли з нами i за нас прихильного зi Свого милосердя до благань Бога, щоб милостиво почув нас, що просимо Його благiсть, i не відкинув від нас усi потрiбнi для спасiння й життя прохання, i дарував християнську кончину життя нашого, безболiсну, бездоганну i мирну, Божественних Таїн причасну; i всiм, хто на всякому мiсцi, в усякiй скорботi й напастях потребує Його милосердя й допомоги, велику Свою подав милiсть, щоб благодаттю Божою i твоїм теплим заступництвом, душею й тiлом завжди у здоров’ї перебуваючи, славили дивного у святих Своїх Бога Iзраїлевого, Який не вiддаляє допомоги Своєї вiд нас, завжди, нинi, i повсякчас, i на вiки вiчнi.
Амiнь
Відповісти
Свята великомученице Христова Варваро! Моли з нами i за нас, рабiв Божих (iмена), щоб милостиво зi Свого милосердя прихильний до благань Бог почув нас, що просимо Його благiсть, i не вiдкинув вiд нас усi потрiбнi для спасiння й життя прохання, i дарував християнську кончину життя нашого, безболiсну, бездоганну i мирну, Божественних Таїн причасну; i всiм, хто на всякому мiсцi, в усякiй скорботiй напастях потребує Його милосердя й допомоги, велику Свою подав милiсть, щоб благодаттю Божою i твоїм теплим заступництвом, душею й тiлом завжди у здоров’ї перебуваючи, славили дивного у святих Своїх Бога Iзраїлевого, Який не вiддаляє допомоги Своєї вiд нас, завжди, нинi, i повсякчас, i на вiки вiчнi.
Амiнь
Відповісти
Останні новини
Спроба самогубства: лучанин перерізав собі шию
24 жовтень, 2017, 23:04