Гунчик прокоментував «підозри» щодо розкрадання оборонних коштів

Гунчик прокоментував «підозри» щодо розкрадання оборонних коштів
Голова Волинської обласної держадміністрації Володимир Гунчик вважає, що ситуація із оголошенням підозри 2 посадовцям ОДА - «відголосок історії», яка склалася у 2016 році. Проте тоді Міністерство оборони врешті з’ясувало ситуацію

Про це він повідомив під час брифінгу 20 листопада.

«Трошки неправильно проінформували головного прокурора, мені дивно чути про якісь боки з піском. Відповідь на це питання я лежить в площині відповіді, яку ми отримували від Мінстерства оборони», зауважив Гунчик.

Він процитував лист Міноборони, який отримали ще весною минулого року. У ньому йдеться про те, що технічні рішення стосовно зведення фортифікаційних споруд затверджував головнокомандуючий Збройних сил. Відтак, згідно з висновками, споруди відповідали вимогам проектної документації, а під час здачі їх перевіряли посадовці ОДА та представники Міністерства оборони. Результати перевірки освоєння коштів також не виявили порушень.

До слова, Гунчик зауважив що фортифікаційні споруди спільно зводили Волинська та Донецька ОДА.

«Мені дивно, чому кримінальне провадження відкрито лише стосовно двох посадових осіб Волинської ОДА», - сказав голова ОДА.

Проте губернатор дав доручення своєму заступнику Сергію Кошаруку, аби той звернувся в Міністерство оборони. Таким чином хочуть організувати поїздку на фортифікаційні споруди у Донецькій області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Гунчик прокоментував «підозри» щодо розкрадання оборонних коштів
20 листопад, 2017, 10:57