До дня Святого Миколая: дітей луцьких Героїв повезуть на екскурсію

До дня Святого Миколая: дітей луцьких Героїв повезуть на екскурсію
Діти луцьких Героїв відпочиватимуть у Львові, Трускавці та трьох містах Республіки Польща.

Такий щедрий подарунок до Дня Святого Миколая їм влаштувало керівництво підшипникового заводу «SKF Україна» та Благодійний фонд «Волинь-2014». Для організації та проведення цих заходів підприємство «SKF Україна» виділило 120 тисяч гривень.

Для дев’яти дітей старшого віку організували поїздку до Республіки Польща. Під час дводенної екскурсії вони відвідають найкращі туристичні маршрути Хелма, Замості, а також гулятимуть Парком Юрського Періоду в місті Балтув та завітають до садиби Святого Миколая.

До Львова та Трускавця на два дні вирушать 22-є молодших діток в супроводі 11 мам. В столиці Західної України дітлахи відвідають майстерню шоколаду та побувають в цирку, а в курортному Трускавці на них очікує зустріч з дельфінами у дельфінарії «Оскар».

Окрім цікавих подорожей, на дітей також чекають подарунки.

Компанія «SKF Україна» ось уже три з половиною роки опікується турботою про дітей з Луцька, чиї батьки загинули на Сході України, захищаючи свободу і незалежність нашої держави. В минулі роки підшипниковий завод дарував цим діткам планшети і велосипеди, а на нинішнього Миколая – цікаві і пізнавальні подорожі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Діти ,батько яких загинув і не прописаний був в Луцьку не мають права на такий відпочинок,а діти з області ірайону стали автоматично "луцькими" бо їх батько на момент смерті був прописаний в Луцьку.
Відповісти
Останні новини
До дня Святого Миколая: дітей луцьких Героїв повезуть на екскурсію
19 грудень, 2017, 21:08