У волинських маршрутників знайшли понад 380 порушень

У волинських маршрутників знайшли понад 380 порушень
На Волині працівники правоохоронних органів перевіряють перевізників пасажирів на дотримання законів України.

На 20 березня вони виявили 381 порушення: 22 автомобілі виявилися технічно несправними, задокументовано 43 факти щодо перевищення встановленої швидкості, 87 випадки перевезення пасажирів понад встановлену кількість, - повідомили у прес-службі міліції.

За цей час перевірено 65 суб’єктів господарювання, які надають послуги з перевезення пасажирів автотранспортом на підставі виданих ліцензій.

На одному із суб’єктів господарювання державтоінспектори відділу ДАІ Луцька склали 10 адміністративних протоколів, один із них – на посадову особу. Окрім того, один автобус затримали на майданчик тимчасового тримання транспортних засобів.

Водій, який перебував за кермом, не мав при собі ліцензійної картки, керував технічно несправним автомобілем, що є грубим порушенням Правил дорожнього руху. Більше того, він намагався довести працівникам ДАІ, що не займається перевезеннями, а трафарети щодо напрямку руху, виявлені в салоні, взагалі не його.

Начальник ВДАІ Луцького МВ УМВС України у Волинській області майор міліції Віктор Главічка зауважив, що такі перевірки – надзвичайно важливі і потрібні, оскільки спонукають водіїв до дотримання Правил дорожнього руху та самодисциплінують їх.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: транспорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У волинських маршрутників знайшли понад 380 порушень
20 березень, 2013, 13:46