Луцький священик похвалився знімками з «тренажерки»

Луцький священик похвалився знімками з «тренажерки»
Луцький протоієрей УПЦ МП Валентин Марчук поділився знімками з тренажерного залу.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Священик регулярно займається у "тренажерці" разом зі своєю дружиною Оленою.

"Храм (смиренно несу послух клірика Хрестовозвижнського храму м.Луцька), університет (навчаюсь в аспірантурі та працюю з магістрами кафедри соціальної роботи та педагогіки вищої школи факультету педагогічної освіти та соціальної роботи СНУ), тренажерний зал (разом з Елена Марчук слідкуємо за фізичним здоров‘ям), педагогічна праця у рідній семінарії, різноманітні соціальні проекти громадської організації "Вірю! Надіюся! Люблю! (очолює моя невтомна та креативна матінка Олена Марчук) та сімейний затишок (найдорожче щастя, що подарував мені Бог). Так живу протягом двох років і дякую Богу за все", - написав священнослужитель.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Він вже перейшов в канонічну церкву? Чи качається, щоб протистояти? :)
Відповісти
Якби мою католицьку церкву б розформували,то я б теж пішов у спортзал,качати сію біцуху).
Відповісти
Все нормально ,св'ященнк теж людина і те що ходить в спортзал -це супер , не буде мати живота .Молодець ,а хто там іронізує ,то я хотів би подивитись на цю рихлу потвору .
Відповісти
А що краще ходити по кабаках.молодець що слідкує за собою.за рясою кубиків не видно,але він теж людина
Відповісти
Фото з тренажерами розмістили, а фото Марчука і його дружини з гламурних відділів торгового центру чомусь не розмістили) А суть і першого, і другого - одна і та ж, самолюбування, що ось - ми такі круті, просунуті, що попи, що артисти, що чиновники. Цікаву тему торкнулися форумчани. А що Валентина Марчука чекає в помісній церкві, який інтерес у нього туди переходити? Кар'єрний ріст у нього міг бути тільки в оточенні Ніфонта Солодухи, Юрка Коваленка і Олександра Драбинка, враховуючи спільні інтереси і нахили. Нинішній владика Натанаїл просто терпить його, як знавця різного роду компромату на волинське духовенство - терпить, а то інакше ця людина може прорвати всі стічні канали, "злити" багато чого крамольного. Правда, Драбинко перейшов в об'єднану церкву, а Марчук - ні. Чому? Напевно, тому, що у Драбинка не було такого жахливого роздвоєння особистості, як у Марчука. Саме Марчук міг собі дозволити на сторінці ВК хвалити "Доктора Лізу" і "християнську" діяльність російських солдатів в Сирії (боюся, зараз він все потре або сховає в налаштуваннях приватності), а паралельно він звеличує на Фейсбуці римо-католицького Луцького єпископа; міг займатися написанням доносів на своїх побратимів хоч в Києво-Печерську Лавру, хоч в Москву. Всеїдність якась виходить. Один з підручних Марчука - "фотограф" Богдан Придатко з Каменя-Каширського останнім часом зачастив до Москви. Цікаво, для чого? Простори для фінансових махінацій у Марчука вже не ті, що були за часів його "телезвездной" кар'єри, але в новій Церкві він і того не матиме. Хоча заради піару Марчук може піти і на гучну, скандальну зміну юрисдикції. Якщо раптом всі пазли для нього складуться, та йому там гарантуватимуть "кар'єрне зростання".
Відповісти
Луцький священик похвалився знімками з «тренажерки». Цікаві коментарі тут залишили колеги - ось, мовляв, яке це досягнення - що священик практикує здоровий спосіб життя. Ви хоч вдумуєтеся в те, що ви пишете??)) Священик апріорі повинен вести здоровий спосіб життя - не пити і не палити, бути цнотливим, мати дружину, жити в чистоті (інакше він в обов'язковому порядку підлягає позбавленню сану). Це не може бути якимось досягненням чи чеснотою для нього - це святий обовязок. Хвалитися священик апріорі може тільки духовними здобутками - проповідями, молитовністю, побудованими храмами, а також врятованими від гріхопадіння духовними дітьми, нагодованими ним сиротами і вдовами. А чим Марчук хвалиться? Відвідуванням дорогого тренажерного залу (всі знають, що там "качатися" недешево), турботами про своє грішне тлінне тіло, дорогими телефонами? А де ж Євангеліє, де ж Христос, де православна наука в його житті? Таке враження, що останнє перечислене у нього залишилося десь на периферії...
Відповісти