Працівників Центру адмінпослуг у Луцьку вчитимуть за гроші Сороса

Працівників Центру адмінпослуг у Луцьку вчитимуть за гроші Сороса
Для створення Центру надання адміністративних послуг у Луцьку вдалося залучити додаткові кошти Міжнародного фонду «Відродження».

Про це на першому громадському обговоренні Програми створення ЦНАП 26 січня повідомив голова ВОГО «Фонд місцевого розвитку» Петро Верзун.

Така установа повинна відкритися в місті Луцьку у приміщенні Будинку побуту, що на вулиці Лесі Українки, в рамках проекту «Впровадження Центру муніципальних послуг у Луцьку як інноваційного механізму обслуговування», що був підтриманий Міжнародним фондом «Відродження».

Зокрема, в рамках проекту наявне фінансування для проведення двох тренінгів для навчання майбутніх працівників ЦНАП з метою підвищення їх кваліфікації й професіоналізації, облаштування 9 робочих місць в Центрі, здійснення ознайомлювально-навчальних поїздок в ті міста, де вже діють ЦНАПи, проведення інформаційної кампанії з метою популяризації ЦНАПу серед населення, встановлення інформаційного табло, а також проведення дослідження задоволеності замовників наданими муніципальними послугами у виконавчих органах Луцької міської ради.

На переконання Петра Верзуна, «створення ЦНАПу в Луцьку вирішить ряд довготривалих проблем та покращить взаємовідносини між владою й територіальною громадою міста».

Довідка

Міжнародний фонд "Відродження" засновано у квітні 1990 року. Він входить до заснованої Джорджем Соросом мережі Фундацій Відкритого Суспільства, що складається з національних і регіональних фондів у понад 30 країнах світу, в тому числі в Африці, Центральній і Східній Європі та на території колишнього Радянського Союзу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЦНАП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво. Шелеп ще позавчора хотів розібратись, для чого центр створений, а сьогодні вже Верзун реалізує проект із популяризації ЦНАПу. Хлопці, ви б якось між собою частіше спілкувались, чи що...
Відповісти
Дякую Стрийко за пораду.
Ми власне цим і займаємось - спільно працюємо.
А цей круглий стіл тому підтвердження, бо ініціювали та провели його спільно ЦПАВК та ФМР.
Ось, перевір ;-) - http://www.cpaec.org.ua/uk/news/view/514
Все інше - не до мене...
Відповісти
Останні новини
Працівників Центру адмінпослуг у Луцьку вчитимуть за гроші Сороса
27 січень, 2012, 15:27