Сім «наречених» Володимира Путіна. ФОТО

Сім «наречених» Володимира Путіна. ФОТО
Те про що давно писали російські ЗМІ сталося - Володимир Путін розлучається з дружиною Людмилою.

Дружина президента Росії, яку називають "головною таємницею Кремля", на відміну від дружини російського прем'єр-міністра Дмитра Медведєва, вкрай рідко з'являлася на публіці, що й давало привід думати: у сім'ї гаранта не все гаразд, - пише Леді.TCH.ua.

Ну, а коли на великодній службі в Храмі Христа Спасителя президента і прем'єр-міністра супроводжувала тільки одна жінка, Світлана Медведєва (гострі на язик журналісти навіть придумали для фотографії підпис "Одна на двох"), стало зрозуміло, що найсміливіші припущення виправдалися.

Західна преса активно обговорює подію, при цьому Путіна, як можна було б очікувати, не засуджує, мовляв, він не перший президент, який наважився на такий відчайдушний крок.

ДИВИТИСЯ ФОТО: ІНТЕРНЕТ ЖАРТУЄ З РОЗЛУЧЕННЯ ПУТІНА


Зараз усіх значно більше цікавить інше: оскільки святе місце порожнім не буває, то хто ж стане першою леді Росії. Претенденток в російських ЗМІ семеро.

Аліна Кабаєва




Претендентка номер один, звичайно ж, Аліна Кабаєва - "спортсменка (олімпійська чемпіонка і багатократна чемпіонка світу і Європи з художньої гімнастики), комсомолка (точніше, депутат Держдуми від "Єдиної Росії") і, нарешті, просто красуня".

Преса - особливо, західна - давно писала про серйозний роман між політиком і спортсменкою (що може бути серйозніше, ніж народження двох дітей - сина і дочки), але офіційний Кремль зберігав з цього приводу мовчання, а прес-секретар Аліни Кабаєвої заперечувала не лише його, але й наявність дітей.

До речі, кажуть, що Кабаєва з дітьми давно живе в сочинській резиденції російського президента Бочаров Струмок.

Марія Кожевнікова



Дочка відомого радянського хокеїста, майстер спорту з художньої гімнастки, актриса Марія Кожевнікова активно грала в кіно (найвідомішою її роллю стала Аллочка з серіалу "Універ") і знімалася в журналах Playboy і Maxim. Природно, без одягу.

А потім раптово поставила своє життя з ніг на голову: плюнула на акторську кар'єру і подалася в політику. Припускають, що це від любові, можливо, до Володимира Путіна.

Цю версію відстоює російська телеведуча Ксенія Собчак, яку колись теж називали коханкою Путіна.

Анна Нетребко




Довгий час фавориткою російського президента називали і оперну співачку Анну Нетребко: мовляв, при чому тут Кабаєва.

Треба сказати, що президент активно давав привід для таких припущень - він називав її "однією з найяскравіших зірок світової оперної сцени", відвідував спектаклі і особисто вручав нагороди. Під час президентських виборів Ганна була довіреною особою кандидата в президенти Путіна.

Щоправда, після того як кілька років тому Нетребко народила сина від уругвайського бас-баритона Ервіна Шротта, чутки вщухли, але як там йдуть справи насправді, ніхто достеменно не знає.

Світлана Захарова



Володимир Путін любить не тільки оперу, а й балет, тому симпатія є у нього і тут - це народна артистка Росії, прима "Большого театра" Світлана Захарова, яку в світі називають "російським діамантом світового балету".

Балерина - член Ради з культури при президенті Росії, та й в інтерв'ю Світлана Захарова не приховує, що багатьом зобов'язана президенту. Він не тільки особисто дарує їй квіти після вистав, але й не скупиться на нагороди - промовиста фотографія, на якій президент вручає балерині Державну премію Росії, обійшла всі інформаційні агентства світу.

А коли "Большой театр" гастролює за кордоном, саме вона - точніше, спектаклі з її участю, відкривають і закривають гастролі, що вважається ознакою особливого ставлення з боку дирекції театру, а отже, і можновладців.

Яна Лапікова



Особистим фотографом російського президента пару років тому, коли Путін був ще прем'єр-міністром, стала красуня-модель Яна Лапікова - пресі в Кремлі заявили, що вона буде фіксувати найяскравіші та інтимні моменти життя нинішнього президента Росії.

З одного боку, це може нічого і не означати. З іншого, камеру в руки Яна взяла нещодавно (принаймні, професійні фотографи, коло яких не дуже широке, її не знають), що й наводить на певні роздуми.

А ось як модель Лапікову знають добре, амплуа сексуальної брюнетки - еротична фотографія, на них вона бездоганна.

У 2008 році Лапікова брала участі в конкурсі "Міс Москва", але корону переможниці, на жаль, не отримала.

Анна Чапман



Британські ЗМІ впевнені, що коханкою російського президента є "шпигунка" Анна Чапман. На її користь говорять всього два, але вагомих доводи: зовнішня привабливість і спільність інтересів.

Погодьтеся, красунь в оточенні Путіна греблю гати, от тільки, схоже, не з усіма можна спілкуватися на рівних. А Ганна хоч і провалена, але все-таки розвідниця.

До речі, в мистецтві еротичної фотографії, в якій Чапман виступає моделлю, вона не поступається Лапіковій, а можливо, і дає їй фору.

***

Леді Невідомість


Як запевняв ще Шерлок Холмс, буква "Н" - найзагадковіша у всьому алфавіті, тому що з неї починається слово "невідомість". Путін цілком може всіх провести і одружитися на дамі, про існування якої не підозрює навіть його близьке оточення. Адже що-що, а "шифруватися" і замітати сліди російський гарант вміє - розвідник-таки, а вони, як відомо, колишніми не бувають.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Путін
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Сім «наречених» Володимира Путіна. ФОТО
09 червень, 2013, 07:00