Як безпечно оформити кредит, якщо не працюєш? Credit-list відповідає*

Як безпечно оформити кредит, якщо не працюєш? Credit-list відповідає*
Сервіс підбору мікрозаймів credit-list провів дослідження і встановив, що все більше мікрофінансових організацій пропонує клієнтам оформити мікрокредит без відсотків. Особливо це вигідно для тих, хто не працевлаштований офіційно. Щоб скористатися такою послугою, переходьте на https://credit-list.com/ua/.

Мікрокредит без відсотків: основні вимоги до клієнтів


Для того, щоб отримати кредит без відсотків, потрібно досягнути 18 років, мати паспорт, ідентифікаційний код, а також мобільний телефон. Отримати кредит без відсотків можуть:

• студенти;
• безробітні;
• пенсіонери.

Зазвичай кредит без відсотків пропонують новим клієнтам. Таким чином мікрофінансова компанія перевіряє, чи можна довіряти своєму новому клієнту, чи вчасно він поверне гроші. У випадку виникнення якихось проблем із поверненням кредитних коштів шанси успішно оформити наступний кредит знизяться до мінімуму.

Як оформити кредит без відсотків?

Сервіс Credit-list пропонує перелік мікрофінансових організацій, які можуть дати вам гроші в кредит без відсотків. Заходьте у відповідний розділ сервісу і вибирайте мікрофінансову організацію, яка вам найбільше підходить. Далі, натиснувши кнопку "взяти займ" потрібно вибрати суму і термін, у який ви повернете гроші. Після цього мікрофінансова організація розглядає вашу заявку і примає рішення. В середньому на це потрібно до 30 хвилин. Далі вам приходять гроші на картку, і ви можете їх використовувати у своїх цілях.

Credit-list: переваги сервісу

Credit-list - унікальний сервіс, який подає перелік мікрофінансових організацій, які пропонують кредити не тільки в Україні, але і в Росії та Білорусі. Тому переваги цього порталу цілком очевидні:

1. Надійність. Адже на порталі опубліковані тільки надійні компанії, у яких можна оформити кредит без проблем. Кожна компанія, представлена в переліку порталу Credit-list, має відповідні сертифікати та ліцензії, які підтверджують легальність її діяльності. Також про кожну мікрофінансову органзацію є відгуки клієнтів. Ознайомлюйтеся з ними та приймайте рішення про те, яку компанію вибрати для оформлення кредиту.
2. Економія часу. Credit-list пропонує компактний і зручний перелік фінансових організацій. Тому ви можете швидко порінювати умови кожної з них, не шукаючи потрібну інформацію окремо на інших сайтах. А це сприяє значній економії часу.

Навіть якщо ви безробітний, безпечно оформити кредит без відсотків цілком можливо. Заходьте на Credit-list, вибирайте мікрофінансову компанію і вирішуйте свої фінансові проблеми швидко і без ризиків.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кредит
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.