Нардепа з Волині позбавлять мандата?

Нардепа з Волині позбавлять мандата?
Політик Юрій Кармазін заявляє, що в нього є документи про порушення в одному з волинських округів під час парламентських виборів 2012 року.

"Зараз люди мені привозять інформацію щодо Кіровоградської, Волинської областей, Криму", - цитує його Волинська правда з посиланням на Дзеркало тижня.

"Але інформація ще сира. Тому не можу сказати, що результат буде вже завтра. Адже я і так з ранку до ночі працюю, але у мене немає штабу співробітників, щоб це робити дуже швидко", - додав політик.

При цьому він не назвав виборчі округи, де, з його слів, порушувалося законодавство, та не вказав прізвищ народних обранців, які, очевидно, фігуруватимуть під час розгляду справ у Вищому адміністративному суді.

Нагадаємо, раніше суд уже скасував депутатські повноваження Павла Балоги, Олександра Домбровського та зобов’язав ЦВК скасувати реєстрацію народного депутата Ігоря Маркова. Автором позовів, через які безмандатними стали Балога і Домбровський був Юрій Кармазін.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ВР
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Інтрига... Є серйозний кандидат на виліт: Мартиняк.
Відповісти
А який депутат зайшов в парламент чесно,без гречки,підкупу комісій,залякування?
Відповісти
Надеюсь, что этот депутат Игорь Еремеев
Відповісти
Голосую за Палку.
Відповісти
може мова про Палицю?
Відповісти
Який в дупу Палиця. Мельника заберуть
Відповісти
скоріше за всього мова йде про волинського курячого короля. І скоріше всього це як метод впливу на дану особу з мотою переходу в потрібну фракцію або для того щоб голосував як потрібно.
Відповісти
А може під прицілом опинився Степан Івахів? Розрив між ним і Гузем був мінімальний - меше тисячі голосів. А засівав Стьопа грішми і чиновників, і священиків, і вчителів із медиками щедро. Порушень виборчого законодавства - більш ніж досить, аби тільки в ЦВК хотіли їх побачити.
Відповісти
бачила як рахували за Івахіва.....дядько багато кому позолотив ручки
Відповісти
Інтрига, однако...
Відповісти
В минулому скликанні у Кармазіна було таке собі погоняло "2 штуки" і спеціалізувався на поправках до законопроектів. За таку суму в баксах він писав поправку. Поправки ускладнювали та суттєво уповільнювали розгляд законопроекту. За відкликання поправок - 2 штуки. З іншого боку, хто хотів "завалити" якийсь законопроект - йшов до Карм. та платив по таксі. Так, що "бабла" борець за справедливість накосив добряче. Тай зараз на 100% працює у свій карман. Питання - хто платить?
Відповісти
Кармазін вирішив зрубати бабла.
Відповісти
Що там гадати, Івахів, Мартиняк, Єремєєв чи Палиця. Всі! Хай усі гроші Кармазіну везуть.
Відповісти
Його.патрон має владу над судами та мармазіними' хоче дарує хоче забирає.чо не бачили суди та решту тєм з 200гривнями?великий кармазін їх приструнив..чудо дєд.
Відповісти