У Ковелі хочуть облаштувати ще один пляж

У Ковелі хочуть облаштувати ще один пляж
На березі Турії у межах Ковеля хочуть віддати ділянку під ще один пляж.

На сьогодні у місті ‒ лише одне таке місце для відпочинку, ‒ пише Про Ковель.

Депутат Ковельської міської ради Володимир Матвєєв занепокоєний тим, що в місті діє лише один пляж, що влітку призводить до тісняви як на воді, так і на суші.

Тож, депутат пропонує за кошти міського бюджету облагородити під пляж ще одну ділянку берега, що в районі вулиць Волі ‒ Вальсроде (мікрорайон Володимирської).

Ця територія вибрана не випадково, адже люди її вже давно облюбували. Однак, поки це місце не є офіційним пляжем, тут немає засобів для відпочинку, за ним не доглядають комунальники та за безпекою громадян на воді не стежать фахівці рятувальної станції.

Депутат під час останньої сесії міськради звернувся до колег, аби ті підтримали запит щодо будівництва нового пляжу і отримав їхню одноголосну згоду. Отож, при формуванні міського бюджету на 2014 рік мають передбачити кошти і на це будівництво.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Ковель
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви до пуття доведіть те що є, казнокради!!!! Розвалили нормальний пляж, розорали, повирубували дерева (таємничо шепталися про побудову аквапарку) і лишили після себе руїни!!! Річка не чиститься, вся водоростями поросла - бридко ногу всадити, не те що купатися. Ще й примудрилися під церкву православну кусок пляжу продати. ГЕНІЇ!!! Служба правитиметься, дзвони бамкатимуть, а поруч люди в трусах шашлики смажити будуть. Влада в руках у дебілів!
Відповісти
Останні новини
У Ковелі хочуть облаштувати ще один пляж
29 жовтень, 2013, 11:22