Клімчук подарує доїльні апарати 500 родинним фермам

Клімчук подарує доїльні апарати 500 родинним фермам
У січні 2012 року Волинь на загальнодержавному рівні посіла третє місце за обсягами виробництва сільгосппродукції на одного жителя краю.

Цю втішну новину оприлюднив голова облдержадміністрації Борис Клімчук під час зустрічі у Шацьку з керівниками сільгосппідприємств та фермерами області.

Як повідомила прес-служба облдержадміністрації, на базі санаторію «Лісова пісня» для волинських аграріїв з 27 лютого по 2 березня триватиме навчання-семінар.

«У нас на селі проживає півмільйона населення, якому ми поступово даємо шанс заробити, працювати на землі та забезпечувати свої сім'ї. Адже кожна родина – це опора держави», - підкреслив Борис Клімчук.

Спілкуючись із аграріями, голова облдержадміністрації відмітив, що у цьому році влада також стимулюватиме одноосібників безкоштовними доїльними апаратами. У планах 2012 року – охопити 500 родинних ферм. Нині на черзі – 2479 власників особистих селянських господарств.

Серед інших пріоритетних завдань Бориса Клімчука – активізація селекційно-племінної роботи та збільшення поголів’я телят.

Голова облдержадміністрації, аналізуючи реалізацію аграрних програм у 2011-му, якими скористалися близько 13 тисяч населення, підкреслив, що у цьому році такими програмами маємо охопити більше людей, а саме - 20 тисяч волинян.

Нагадаємо, 24 січня на Театральному майдані Луцька волинським селянам-одноосібникам, які тримають три і більше корів, обласна влада вручила доїльні апарати. Новенькі доїльні апарати отримали з рук голови облдержадміністрації Бориса Клімчука 21 одноосібник.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Клімчук подарує доїльні апарати 500 родинним фермам
28 лютий, 2012, 12:50