Серед колег Грицюка є бажаючі його дискредитувати

Серед колег Грицюка є бажаючі його дискредитувати
Головний «тимошенківець» Волині Анатолій Грицюк не вважає себе ідеальним партійним керівником, втім переконаний, що керівником обласного осередку ВО «Батьківщина» його знову переоберуть.

Про це він говорив 28 лютого під час прес-конференції.

Грицюк розповів: станом на сьогодні в усіх 20 партійних організаціях «Батьківщини» на Волині відбулись звітно-виборні конференції. А це 4 міських організації та 16 районних.

«Я відвідав 8 таких конференцій. Все пройшло на високому рівні. Майже ідеальна явка делегатів. Усюди лишились ті ж самі керівники. Визначили стратегічні завдання на майбутнє у розрізі парламентських виборів. Також детально обговорили роботу наших депутатських фракцій в місцевих радах. Загалом ми дуже задоволені звітно-виборними конференціями», – висловився Грицюк.

Також він розповів, що 4 березня в Луцьку відбудеться обласна звітно-виборна конференція ВО «Батьківщина».

«Буде 102 делегати. Будуть і наші представники з Києва», – зазначив він.

На конференції, як прийнято, обиратимуть керівника обласної організації. Однак Анатолій Грицюк впевнений: його знову переоберуть на цю посаду. Тим більше, що інших кандидатів немає.

«Я не ідеалізую себе на посаді голови обласної партійної організації. На жаль, багато задуманого не вдалося здійснити. Чому? Тому що ми переживаємо складні фінансові проблеми… Влада зробила все, щоб тих меценатів, які нас підтримували, залякати», – пояснив він.

Разом з тим Анатолій Грицюк зізнався: в одному з районних осередків є «людина, яка хоче мене дискредитувати в очах делегатів конференції».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Толя! Дорогий! Ніхто тебе не намагається дисредитувати. Почитай Карнегі і спокійно живи. Я вірю, що ти будеш депутатом ВР.
Відповісти
А зря, якщо Грицюк буде представляти БЮТ на виборах, то пролетить опозиція.
Відповісти
Останні новини
Серед колег Грицюка є бажаючі його дискредитувати
28 лютий, 2012, 17:53