У Луцьку обіцяють справжнє галицьке шоу

У Луцьку обіцяють справжнє галицьке шоу
Червону доріжку, телевізійну версію, аристократичний прийом, статуетки з кришталю та українських зірок обіцяють в рамках проведення церемонії «Людина року-2013. Волинь».

Деталі та мету дійства чотирнадцятого листопада розповів співорганізатор церемонії директор студії Star School та режисер дійства Володимир Місяйло.

Церемонія нагородження «Людей року» відбудеться в рамках акції «Люди 21 століття». Подія не має стосунку до нагороди «Людина року Волинського краю», яку останні 15 років проводив нині покійний Олексій Левченко.

Втім, як повідомив режисер дійства, організатори премії «Людина року Волинського краю» їх навіть підтримують і не конфліктують.

Володимир Місяйло розповів, що ідея проведення церемонії виникла навесні цього року. Сам режисер працює у Львові та організовує подібні свята, конкурси краси та нагородження в столиці Галичини.

«Я не знав, що була така практика багаторічна. Особисто для себе я ставлю єдину ціль – перенести свій досвід організації такого роду заходів. Бо організація масових заходів відрізняється у Львові від Києва, у Луцьку від Львова. Ті заходи, які я бачив, що проводяться на Волині, на жаль, відрізняються від того рівня, які проводять у Львові», - зазначив Місяйло.

Квитки на церемонію коштуватимуть від 80 гривень. Подія відбудеться у Волинському драматично-музичному театрі імені Тараса Шевченка. Частина виручених грошей піде для допомоги онкохворим дітям.

Людей року вибиратимуть у різних категоріях: політика, бізнес, спорт, культури та інші. Визначенням переможців займався луцький журнал «Лише насолода», який є співорганізатором церемонії.

Редколегія завдяки читачам, експертам відбирала номінантів протягом року з липня 2012 по липень 2013 року. Загалом – п’ятнадцять номінацій.

Говорять – вибір суб’єктивний і до критики, звинувачень у проплаченості конкурсу організатори готові. Мовляв, без подібних розмов не обходить жодний конкурс. Імена переможців не оголошують, але переконують – багато з переможців люди не публічні, нові імена.

«Зважати на кожен відгук – це значить сидіти дома і сидіти під ковдрою і всіх боятися. Ви побачите рівень заходу, людей і ніхто нічого не скаже, що хтось щось проплатив. Бо це дійсно достойні люди і ті, хто буде вручати і ті, кому будуть вручати. Ми ж не кажемо, що це державна нагорода. Це за підсумками журналу «Лише насолода», - каже Місяйло.

Імена переможців стануть відомі лише під час церемонії. До
слова, на події передбачений дрес-код: жінки у сукнях, чоловіки – у смокінгах.

А організатори обіцяють цікаві виступи луцьких та всеукраїнських зірок, аристократичний прийом, червону доріжку та лімузини. Переможцям вручать ексклюзивні статуетки з кришталю, а волиняни мають змогу пізніше побачити телеверсію дійства.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: конкурс
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
причому тут галіцаї? Нагороджують волинян...
Відповісти
за чий рахунок весь цей банкет?
Відповісти
Останні новини
У Луцьку обіцяють справжнє галицьке шоу
14 листопад, 2013, 16:45