До учасників з партійною символікою – байдуже, – активістка Євромайдану у Луцьку

До учасників з партійною символікою – байдуже, – активістка Євромайдану у Луцьку
Молоді не заважає те, що на Євромайдані у Луцьку є учасники, які стоять із партійною символікою.

Про це розповіла учасниця луцького Євромайдану, студентка Юлія Гульчак, 25 листопада.

За словами дівчини, у Луцьку на майдан вийшли і представники громадських організацій, і члени опозиційних партій. Але її, мовляв, така ситуація не тривожить.

«До партійної символіки мені байдуже. Я особисто безпартійна, не підтримую жодну політичну партію в нашій країні. Я читала програми опозиційних партій, але я не побачила такого, за що можна відстоювати. Я ще не знайшла такого», – пояснила вона.

Окрім того, дівчина розповіла і про життя наметового містечка, яке стоїть на Театральному майдані вже 4-ий день: «Люди допомагають, приносять теплі речі, їжу. Це добре. Якби не люди, то я не знаю, як би ми були. Приносять гроші, на ці кошти ми живемо».

Дівчина додала, що через погану погоду учасники Євромайдану в Луцьку сидять у вагончику, який поставили біля наметів.

«Але що нам погода, ми будемо стояти будь-коли. Акція – безстрокова, доки не доможемося свого. А взагалі, ходять слухи, що уряд Азарова сказав, щоб ці наметові містечка розгромляли міліціонери. І ми зараз готуємося до того, що прийде міліція», – розповіла дівчина.

«Зараз міліція до нас ставиться, як їм скажуть до нас ставитися. Там «на верху» нічого не говорять, вони до нас нормально ставляться. А як тільки їм скажуть там, ідіть їх і пресуйте…», – додала вона.

Наразі, зі слів Гульчак, на Євромайдані у Луцьку – 12-15 людей. «Взагалі в нас всіх волонтерів – більше 30 людей. Ми ходимо у виші агітувати студентів, щоб виходили на майдан», – зазначила активістка.

З її слів, приблизно десяток студентів з луцьких вишів вирушили на Євромайдан у Києві. «Наші побратими зараз в Києві. А в Києві не можна ставити наметове містечко. В них там взагалі нічого немає. Вони там як собаки стоять, мерзнуть».

Також Юлія Гульчак зазначила, що триває збір підписів за євроінтеграцію. «Станом на вчорашню ніч вдалося зібрати вже приблизно 5,5 тисяч підписів», – підсумувала вона.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 15
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нажаль, сьогодні дізнався, що майдан штучний... прийшов з друзями, гарячим чаєм і брутербродами підтримати мітингуючих. Постояли годину на тому холоді поговорили з мешканцями наметового містечка і вияснили, що ці мітингуючі що ночують на майдані отримують від партії по 100 грн за день.
Тобто нема там ніякої ідеї, просто зібрались ледарі які ні працювати ні вчитись не хочуть. Лише політики на їхньому фоні починають піаритись і один поперед одним себе організаторами називають... гидко стало пішли з відти і не хочу більш на таких псевдомайданах бути
Відповісти
А яка політична сила платить? Щось незрозуміло написано.
Відповісти
наскільки нам пояснили то кожна партія виставила кілька наметів, Свобода, УДАР і БЮТ. І кожна з цих партій платить своїм людям по 100 грн за добу... Нам теж пропонував хлопчина в синій балоновій куртці
Відповісти
Я вчуся в СНУ.До нас теж вже приходили і агітували йти на майдан.Теж пропонували усілякі блага.Краще вчитися ніж за гроші мерзнути і бути чиєюсь маріонеткою.Шось наші викладачі(деякі з них теж вже агітують студентів йти на майдан) не дуже й поспішають на євромайдан.Напевно бояться свої дупи відморозити:)
Відповісти
Саме прикро, що Вітів і Бондар вже приватизували луцький майдан. І скрізь про це говорять, що це вони все організували а журналісти вже це проковтнули. І щоб там молодь не казала майдан тепер свободівський і так звані координатори майдану то теж свободівці і перш ніж щось зробити вони йдуть на офіс свободи питати дозволу
Відповісти
Вчора Європейська партія платила 100 грн за роздачу листівок на театральному майдані.
Відповісти
А влада таки краще підготувалась. Варто лише саме слово "майдан " згадати а лакузи Клімчукові вже тут, з відрами помий. оперативненько працюють...
Відповісти
Це не помиї шановний, а щире розчарування... повір я хочу щоб майдан увінчався успіхом... і ми нарешті вирвались з цього гів...а!!!
в 2004 році людям всіляко забороняли виходити на майдан, але це нікого не зупиняло, а тут.... Мужайтеся звичайно, і бажаю вам перемоги, щиро бажаю.... але я не вірю в штучний майдан, просто не вірю
Відповісти
"штучний", тобто фальшивий - там, де політична символіка. Але шановні коментатори не помітили, що політсили почали ставити свої намети перед недільним мітингом, годині об 11. А перші намети студентів з'явились у перші години протистояння. Там достатньо є тих, хто висловлює свою громадянську позицію і стоїть за переконання!я сама проти політичних гасел і дешевого піару
Відповісти
Того на той майдан не хоче ніхто йти. Бо приходять люди за ідею і дізнаються що інші стоять за гроші, і задають собі логічне питання:- "А чого я тут маю мерзнути задарма, якщо ось ці 10-15 чоловік так само стоять і ще по 100 грн отримують?"
Так чим я гірший/гірша? я теж хочу 100 грн. а грошей на всіх нема.. тому молодь прийшла постояла.. зрозуміла що нічого тут не заробить і розійшлася
Відповісти
і ми нарешті вирвались з цього гів...а!!! i в iнше влiзли !!! ТЕМНОТАААА!!!
Відповісти
Ах он воно що, а я вже думала дійсно революція буде... ехх зас...ли таку ідею((((
Відповісти
тролі, йдіть подихайте свіжим повітрям, бо фантазії вже мало - пишете одне і теж
Відповісти
ви самі прийдіть і побачите
Відповісти
Але ж це в Луцьку так ,а у Львові та у Києві стоять за ідею.А якщо сьогодні вийдуть студенти, то що?Невже треба думати,що наша молодь настільки голодна, що піде мерзнути за "дядьків з партій"за якісь 100 грн.?
Відповісти
Останні новини
До учасників з партійною символікою – байдуже, – активістка Євромайдану у Луцьку
25 листопад, 2013, 14:39