Студенти СНУ мітингували під головним корпусом. ФОТО

Студенти СНУ мітингували під головним корпусом. ФОТО
Студенти Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки мітингували під головним корпусом на проспекті Волі.

Акція відбулася 28 листопада.

Колона студентів з історичного факультету вирушила проспектом Перемоги в напрямку головного корпусу, щоб там вислухати ректора.

Колона молоді пройшла проспектом Перемоги, вулицею Винниченка і вийшла на проспект Волі. На вулиці Винниченка учасників зупинила міліція, але після короткої розмови з настановами бути чемними колона продовжила хід.

Біля головного корпусу учасники розпочали мітинг. Ректора не було. Він передав вітання через проректора Анатолія Цьося і зазначив, що університет підтримує студентів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 32
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
майбутнi конкуренты польских сантехников и болгарских сиделок.
Відповісти
якось так куструбато написано, початок Український в реченні, кінець - російський....
Відповісти
Придурки малолітні. На вас я виїхав під час помаранчевої заварухи, і тепер стійте там, мерзніть. А я поки буду їздити по закордонам і паритись в сауні на своїй дачі на Світязі...ха-ха-ха!!!
Відповісти
Ось ти і є придурок обкурений,такі як ти -це лайно і кожен буде його обходити ,щоб не наступити і смороду ,щоб менше було.
Відповісти
От і в Луцьку відбувся антимайдан...
Відповісти
Це вже анархія та безлад влаштовувати ці "ходіння"!!!
Їм вчитись не треба - майдани давай!:)
Відповісти
толку в нашій державі що ти вивчишся???
всеодно одиниці працюють по спеціальності..
а за кордоном нашу освіту навіть не сприймають!!! як і водійські права...
Відповісти
а якщо працюють о за копійки...
маю особисто вищу освіту та за 1500 не дуже хочеться працювати!
люди без вищих освіт на різних роботах хоч навіть і на "щабашках" мають в рази більше...
де справедливість???
Відповісти
Развєлі, как катят...
Діти, діти...
Відповісти
Той хто прогулює пари й не вчиться на майдан теж рідко приходить, а ті, кому хочеться вчитись більшість часу й на майдані відстоять! Відповідальність й самоповага - або є, або ні. А коментатори, які ображають мітингуючих - бидло, яке гнулось і гнутись буде!
Відповісти
катя,а тобі це звідки дано знати,що нас чеає в майбутньому?...ми як одне ціле хочемо йти до чогось спільного і не просто так зробили такий вибір і зараз не сидимо просто вдома і не вдаємся до таких необгрунтованих думок,якщл ми будемо так думати як ти то воно й так буде...ми розраховуємо на краще і йдемо спільно до цього...а от таким песимістам нічоо й кращого не досягнуть)
Відповісти
це ще хто кого хоче розвести!!
Відповісти
стадо баранів
Відповісти
козлами несе.... мразь
Відповісти
Мені не віриться, що ці ВСІ студенти вийшли за покликом душі! Але раз студенти виходять, значить комусь це потрібно!=)) Мені лише цікаво, скільки їх мітингуватиме, до прикладу, у вихідні? =)))
Відповісти
Студенти не йдіть під чиїмись гаслами і не слухайте Шевчик Настю. Такі як вона тільки на чиїхось інтересах роблять собі кар’єру. Це людина Клімчука яка робить доноси на все що планують студенти.
Це людина корислива яка тримає в своєму оточені дійсно прекрасних студентів, і використовує їх як маріонеток.
Відповісти
Хай Шевчик поведе під ОДА побачим як там заспіває свому наставнику.
Відповісти
Ті студенти дійсно не читаючи документи не знаючи дісно внутрішнього становища в державі лізуть під колеса. Такі дурепи як Шевчик тільки біля СНУ промови робить а не біля ОДА. Спочатку владу поміняти потрібно а не в Європу лізти. Ато підпишуть і заспокояться а умови не виконають з Євросоюзом і в жопі потім будим назат вернемося.
Відповісти
"Лучанин" - ти мабуть збочинець і Настя щось тобі "зробила"!:)
Відповісти
Я невдоволений тим що говорить перед студентами одне а доносить до своїх керівників інше. Ви важаєте вона правильна і розумна то запитайте в викладачів як вона на пари ходить і хто за неї домовляється і як вона всюди приподносить СРВ при ОДА. Начальніца всрана.
Відповісти
Проплачене бидло янека гадить на всх форумах і тут теж.
Відповісти
Я хочу щоб всі відкрили очі на те яка вона насправді.
Відповісти
Ви дійсно не можете зрозуміти що вона ходить під Клімчуком а він з Партії регіонів, а президент хто? Звісно Янукович. Ви запитайте в неї коли студенти йшли до ОДА чому вона разом не пішла з ними? якщо ми дійсно хоче повалити режим Януковича то потрібно разом бути а не голосно промовляти Я голова Студенської Ради Волині. Значить потрібно міняти голову щоб дійсно виступав хтось від студенства.
Відповісти
Хдопці, нам вчітися треба, майбутні фахівці,лікарі і тд. Асоціація-це ще не Європа і не рівень європейських держав. Років 10 потрібно ще щоб досягти мети!
Відповісти
починати потрібно вже зараз а не через 10 років щоб ще 10 років чекати...
чи ти хоч щоб росія знов створила СРСР???
хватить!
Відповісти
Я вам так скажу, скільки б студенти не страйкували, не псували свої нерви а Яник піде в митний от тоді привіт старий радянський союз, прощай незалежність, привіт сталінський режим і т. д. Одним словом народе нам хана. Просто дуже болить що декому байдуже до нашої держави і майбутнього. Ви ніколи не цікавились чому Яник і Азіров нехочуть йти в ЄС, а тому, що їм недали грошей так як іншим країнам і взамін сказали "перестаньте красти і грошей вам власних вистачить"...
Відповісти
І досить ображати тих хто стоїть на майдані, вони заслуговують на повагу навідміну від тих хто сидить в теплій квартирі і намагається показати себе дуже розумним. Якщо ми будемо й далі мовчати як стадо баранів і мовчки робити як скажуть нічого хорошого нам не світить. Треба доводити що ми вільний народ НЕЗАЛЕЖНИЙ. Хоч один з Вас розуміє що якщо ми підемо в митний, то на кожного з нас без виключення можуть повісити борг у енній кількості тисяч. Напевно мало хто знає що за правління Януковича наш державний борг зріс від 30 до 70 млн.
Відповісти
син яеика за рік заробив 1млрд грн...
якщо яник підпише угоду з ЄС то він більше не зможе так заробляти і не буде мати такої власті!
йому реально перекриють краник...він цього і боїться а з Митним Союзом йому буде все за милу душу!!!
Відповісти
от от...саме про це я намагалася сказати
Відповісти
Митенгуй не митенгуй - всеравно получишь...!!!
Відповісти
Шевчик адекватна і нормальна людина, вона не повела нас під прапорами, які могли б бути і навпаки, закликала іти на майдан, коли пересвідчилась у тому, що прапорів немає
вона не танцює ні під чию дудку, вона діє виключно в інтересах студентства і робить це розумно, а не ламаючи голову і гатячи в груди бездумно
вмієте приймати правильніші рішення? знаєте, як зробити це краще?? досягніть того, чого досягла вона!!! ми не стадо, ми добровільно пішли за Настею, бо вона діло каже!
Відповісти
так. деяка частина з того, що роблять "мітингуючи майдани" зовсім непотрібна і , навіть, деколи незрозуміла...
не знаю , що нас чекає завтра, але мені здається, що ми можемо щось зробити.
ми сила.
і перше , що треба - це змінювати владу.
навіть своїми мітингами ми їхні "пєшкі"
Відповісти
Останні новини
Студенти СНУ мітингували під головним корпусом. ФОТО
28 листопад, 2013, 15:22