Ніяких «тітушок» не було, нема і не буде, – головний міліціонер Волині. ВІДЕО

Ніяких «тітушок» не було, нема і не буде, – головний міліціонер Волині. ВІДЕО
Волинська міліція не використовує «тітушок». В області достатньо міліціонерів, щоб забезпечити охорону громадського порядку, – каже начальник УМВСУ у Волинькій області Олександр Терещук.

Про це він розповів під час розмови з журналістами у вівторок, 3 грудня.

За словами Олександра Терещука, під час заходів Євромайдану у Луцьку і на Волині – порядок, адже є порозуміння між мітингувальниками і правоохоронцями.

Ці слова підтвердив «європолітик», заступник голови обласного осередку ВО «Батьківщина» Ігор Гузь: «З боку міліції останні два тижні, коли тривають оці заходи, ніяких силових дій щодо мирних демонстрантів немає».

Мовляв, не задовольняє євромайданівців лише той факт, що міліція не пустила людей у вівторок, 3 грудня, у приміщення, де знаходиться Волинська ОДА.

«Але я думаю, що прокуратура розбереться. І тих керівників міліції, які дали завдання заблокувати вхід притягнуть до адміністративної відповідальності. Ми можемо виступити свідками. Я сподіваюся, що міліціонери підкажуть, хто віддав наказ блокувати цю споруду», – додав Ігор Гузь.

Утім, Олександр Терещук відзначив, що не міліціонери блокували ОДА, а, власне, мітингувальники.

Окрім того, зазначив, що за блокування ОДА може бути відповідальність.

Прокоментував головний міліціонер Волині і слова Ігоря Гузя про охорону кабінету голови Волинської ОДА Бориса Клімчука «тітушками», яких губернатор назвав своїми «друзями»: «Ніяких «тітушок» не було, нема і не буде. В мене достатньо працівників міліції для того, щоб забезпечити охорону громадського порядку на території Луцька і прилеглій території. Були працівники міліції в «гражданці», які прийшли. Зараз в адміністрації знаходяться люди, які працюють».

Також Терещук додав, що в будівлі облради було дуже багато людей і всіх не можна проконтролювати та зауважив: у приймальні голови ОДА не було його людей.










Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
переливає з пустого в порожнє-обкакався вже вкотре.
Відповісти
ну ці цивільні - то афганці та ВДВшникі бувші, які ж це тітушки? подивись новини за 02-08-13, знайдешь їх на фото)
не сци, гузь, то свої, луцькі))
Відповісти
свої для кого.?батя обєщал что-то?http://www.youtube.com/watch?v=ZPZeIMvjonM#t=17
Відповісти
Терещук я ГОПНІК в КОЖАНЦІ. Мєнти без посвідчень і опізнавальних знаків.... БАНДА!
Відповісти
А от як виглядають справжні "тітушки" яких Гузь злякався!:)
Це справжні мужики, а не ...дітвора!
http://www.youtube.com/watch?v=XJhkvZFjMXs
Відповісти
Гузь як підла дитина ! Ну ти ж туди куди хочеш все одно не попадеш !!! ПАЦАН
Відповісти
зарегіструвався пару днів назад в якості "експерта" тут.попросили чи просто скачаєш на офісі?технології..
Відповісти
У багатьох є своя думка от і реєструються, щоб висловити свою думку дивлячись на весь цей цирк! І не думай, що всі будуть думати як ти і водити хороводи з дітлашнею!:)
Відповісти
По-моему, очень верно подметила любимая блоггерша ультрас Елена Билозерская, написавшая: «И оппозиция, и СМИ назвали этих людей провокаторами. Я так не считаю, потому что пока какое-нибудь учреждение не захвачено, те, кто его штурмует – провокаторы, а когда захватят, то они герои».

А уж Билозерская прекрасно знает этих людей, можете ей поверить! Она точно отделила бы неизвестных ей «титушек» от своих идейных соратников социал-националистов
Відповісти
Ну ты и козёл, Гузь! Ты, вообще, понимаешь кто такие военные, а особенно афганцы! Ты ни одного дня не ходил в сапогах, скажи спасибо что мы пока молчим! Вам мало не покажется, будем гнать вас дальше чем видите!!!
Відповісти
Що ви поливаєте Гузя брудом? Спочатку напишіть коментар під своїм іменем, вкажіть контактний телефон. Герої ..ані, блін.
Відповісти
Останні новини
Ніяких «тітушок» не було, нема і не буде, – головний міліціонер Волині. ВІДЕО
03 грудень, 2013, 14:01