Губернатора Волині попросили розібратися з «Луцьктеплом»

Губернатора Волині попросили розібратися з «Луцьктеплом»
Бюджетні установи боргують за послуги ДКП «Луцьктепло» через те, як підприємство «виставляє» рахунки за теплопостачання.

Про це розповів депутат Волиньради Петро Олешко під час 23-ої сесії у п’ятницю, 20 грудня.

За словами обранця громади, керівники бюджетних установ скаржаться, що ДКП «Луцьктепло» не виставляє установам рахунок за фактичні показники лічильників, а накидає витрати до кінця місяця, не зважаючи на те, що установи не мають таких кошторисних призначень на оплату послуг теплопостачання.

«Бюджетні установи мають витрачати кошти в межах затверджених кошторисів, тож, ті платіжки не приймає казначейство. Не оплачуються фактично впродовж місяця послуги бюджетними установами», – розповів Петро Олешко.

Депутат попросив голову Волинської ОДА вивчити питання, розібратися і дати відповідні вказівки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дорогенький, Борисе Петровичу!
В пана Романюка не хватає духу навести лад у вищезазначеному комунальному підприємству, тому усі сподівання на Вас. З приходом на "Луцьктепло" заступниці директора з фінансів Тетяни Козлячек на підприємстві панує хаос. Безпідставні звільнення працівників; придбання товарів, робіт та послуг без проведення моніторингу із значним завищенням закупівельної ціни; більшість закупівель проводиться у її вотчині - місті Рівне, а відповідно усі податки йдуть до Рівного, а не до Луцька. При цьому про її зарплатню вже й годі казати - близько 12-14 тисяч гривен. Абсолютна непрофесійність, склочність та неперевершена зверхність до працівників руйнує психологічний клімат на підприємстві.
Благаємо Вас, врятуйте підприємство!!!!!!!!!
Відповісти
Останні новини
Губернатора Волині попросили розібратися з «Луцьктеплом»
20 грудень, 2013, 18:02