Ультиматум для Міноборони від Пустовіта: «броники», або ж волиняни на Схід не їдуть

Ультиматум для Міноборони від Пустовіта: «броники», або ж волиняни на Схід не їдуть
Голова Волинської ОДА Григорій Пустовіт повторно звернувся до Міністра оборони України Валерія Гелетея через відсутність дієвого реагування Міноборони на ситуацію, яка склалась із забезпеченням засобами бронезахисту волинян – військовослужбовців військової частини В 0116 (1-й батальйон територіальної оборони).

Пустовіт вимагає забезпечити захист волинянам, або ж вони в зону АТО не поїдуть, - повідомляють у прес-службі ОДА.

«На 16 липня у цій військовій частині забезпеченість бронежилетами становить близько 8%, і усі закуплені за власні кошти», - йдеться у листі голови облдержадміністрації.

Звернення викликано підвищенням рівня громадсько-політичного напруження серед волинян, причинами якого є: інформація про близьку відправку батальйону на Схід, майже двомісячне очікування вирішення питань реалізації виділених Волинською облрадою 1 млн грн для закупівлі бронежилетів, відсутність власних конкретних кроків зі сторони Міноборони зі здійснення забезпечення зазначеного батальйону бронежилетами.

Тож Григорій Пустовіт вимагає на виділені облрадою кошти, а також на кошти Міноборони закупити бронежилети і шоломи необхідного ступеню захисту та передати їх безпосередньо у підрозділи 1-го батальйону територіальної оборони.

У разі незабезпечення особового складу засобами бронезахисту, облдержадміністрація вважає недоцільним спрямування особового складу 1-го батальйону територіальної оборони в зону проведення антитерористичної операції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну хоть щось розумне
Відповісти
Вже третій місяць,як 51-бригада на Сході в зоні АТО,і ще багато хлопців не мають бронежилетів,і щось тоді шановний Пустовіт не "турбувався"так за хлопців,то може ще наш Голова ОДА потурбувався б за ротацію для тих хто по 2-3 місяці вже там?....Коли вже накінець-то правда візьме верх,скільки ж ще смертей тих молодих хлопців треба,щоб їх там не утримували одних тих самих,адже в більшості сім"ї з дітьми,не було-би обідно всім тим хто там воює,і тим хто чекає їх повернення.............
Відповісти
Яка правда від цих пустозвонів? Їм головне посади, а все інше... Цього що зараз твориться на Майдані хотіли?!
Відповісти
Останні новини
Ультиматум для Міноборони від Пустовіта: «броники», або ж волиняни на Схід не їдуть
18 липень, 2014, 09:27