У Луцьку дитсадки закриють на ремонт

У Луцьку дитсадки закриють на ремонт
Шість луцьких дитсадків закриють на ремонт.

Навчальні заклади не працюватимуть із 12 по 22 серпня, - йдеться в розпорядженні луцького міського голови Миколи Романюка.

"Тимчасово припинити роботу дошкільних навчальних закладів №№ 6, 9, 18, 23, 24, 40 на період з 12.08.2014 по 22.08.2014", - йдеться в документі.

Дітей з цих садочків переведуть в інші дошкільні навчальні заклади міста.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: освіта
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А хтось взагалі думав, коли таке рішення приймав?!? Ремонт можна зробити і на вихідних, (колись так і робилося), якщо є у ньому необхідність велика. але не ДВА ТИЖНІ!!!! чи просто від цим рішенням важко втомлені вихователі відпочинуть ще 14 днів. а для дітей буде подвійний стрес - спершу на 2 тижні у чужий садок і групу з вихователями, а потім - важке повернення. про дітей чомусь завжди думають в останню чергу?!?
Відповісти
Романюк своїми рішеннями скоро за#бе лучан
Відповісти
Ну і чого вже лунають обурені крики? Зачиняють ті садки, які були черговими цього року, минулого року теж така практика була, щось ніхто не триндів. Чи краще хай ваші діти дихають фарбами, лаками та пилом?
Відповісти
май повагу до людини, навіть незнайомої тобі. я не трендю, а висловлюю свою позицію. чи у нас всі мають мовчати, і своєї точки зору не мають вислювлювати. давно Майдан був, забулися усі????
а якщо ти клерк міської ради чи працівник садочка - то май сміливість про це сказати вголос. садки мають працювати для батьків, а не створювати постійно незручності...якщо хоч з приводу останньої заяви мені знову щось заперечити - значить твоя дитина точно в садок не ходить...............(((((
Відповісти
а що фарбувати - пластикові вікна, на які я і інші батьки здавали гроші?!?
Відповісти
Інші? Це які? Залишати дитину в дома чи брати на роботу?
Відповісти
Останні новини
У Луцьку дитсадки закриють на ремонт
04 серпень, 2014, 10:00