У Ковелі бойкотуватимуть російські товари

У Ковелі бойкотуватимуть російські товари
У Ковелі в магазинах на ціннику зображатимуть біло-червоно-синій прапор, щоб покупець бачив, що цей товар має приналежність до країни-окупанта.

Депутатський корпус Ковеля вирішив бойкотувати товари з Росії, - повідомляє ПроКовель.

Депутати звернулися до суб’єктів підприємницької діяльності у сфері оптової та роздрібної діяльності з рекомендацією маркувати продукцію російського виробництва. Вони просять торговців маркувати всі товари, які мають штрих-код 460-469.

«Ми, депутати Ковельської міської ради, - пишуть вони у зверненні, - підтримуємо прагнення ініціативних груп, активістів та представників громадськості щодо бойкоту товарів та послуг, що надаються та приносять прибуток країні, яка чинить військову агресію та території України.

Разом із тим багато українців і ковельчан, зокрема, протягом останніх кількох місяців вже воліють бойкотувати товари російського виробництва гривнею – не купуючи продукцію. Перша хвиля такого прояву патріотизму відбулася ще в березні, після окупації «зеленими чоловічками» Автономної Республіки Крим. Але сьогодні це питання стоїть особливо гостро, адже у нашій державі фактично йде неоголошена війна з Російською Федирацією. Придбання російських товарів – це побічна підтримка економіки цієї держави».

Звернення депутати Ковельської міської ради до суб’єктів підприємницької діяльності підтримали одноголосно на черговій 59-ій сесії міської ради.

До речі, окремі ковельські підприємці з власної ініціативи, не чекаючи звернення від депутатів, у своїх крамницях уже розпочали маркувати спеціальним зображенням на цінниках товари з Росії. І цей крок вони зробили свідомо та зважено, адже добре розуміли, що в результаті понесуть збитки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Давно пора.Кожен свідомий українець повинен підтримати цю акцію.Смерть окупантам.
Відповісти