На Волині відзначили кращих нацгвардійців. ФОТО. ВІДЕО

На Волині відзначили кращих нацгвардійців. ФОТО. ВІДЕО
У Волинській області відбулися урочистості з нагоди річниці створення Національної гвардії України.

За відвагу, проявлений героїзм та заслуги перед українським народом у забезпеченні миру кращих військовослужбовців нагородили грамотами та подяками, - повідомляє прес-служба УМВС України у Волинській області.

До військової частини 1141 НГУ прибули голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик, представники обласної та міської ради, громадських організацій, суду та священнослужителі. Участь у заході взяв начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Петро Шпига.

"Національна гвардія та її славні бійці на перших оборонних рубежах виконують важливі завдання щодо забезпечення миру і відновлення територіальної цілісності державних кордонів. Вся країна шанує тих людей, які взяли на себе всю відповідальність за їх безпеку, свободу та незалежність. Тож бажаю всім бійцям міцного здоров’я, добра та – головне – миру", - привітав особовий склад командир військової частини 1141 НГУ підполковник Василь Гуртовський.

Своєю чергою, Петро Шпига подякував військовим за службу на східних кордонах, а також за допомогу в охороні громадського порядку у спільних патрулях на території області.

За словами командира 2-ї патрульної роти військової частини 1141 НГУ капітана міліції Андрія Робітницького, цей рік для військових пройшов у боях на передовій. Зокрема за його плечима уже три відрядження та пекельні бої під Маріуполем і Савур-Могилою.

"Тяжкий рік видався для нас і для Збройних Сил України загалом. Ми народилися: починали все спочатку – навчання, оснащення, бойові хрещення. Якщо ми працюватимемо далі такими темпами, то дамо фору будь-якій армії, яка посягне на наші кордони. За рік відбулося багато змін – ми навчилися воювати", - зазначив він.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Какой критерий для выявления лучших?
Количество убитых женщин и детей или количество вывезенных телевизоров и отжатых автивок?
Відповісти
Ти там знами не був чмо що ти хєрню несеш
Відповісти
Останні новини
На Волині відзначили кращих нацгвардійців. ФОТО. ВІДЕО
25 березень, 2015, 20:45