«Брати Гадюкіни» висміяли депутатів, щоб розбуркати виборців. ВІДЕО

«Брати Гадюкіни» висміяли депутатів, щоб розбуркати виборців. ВІДЕО
Напередодні виборів українські музиканти представили пісню "Історія однієї Курви" про кандидатів та виборців.

Про це повідомляє Еспресо.TV.

"Брати Гадюкіни" презентували мальований кліп про депутатів та виборців. "Історія однієї Курви" присвячена виборам в Україні і змальовує узагальнений образ кандидата в депутати, який знову і знову хоче до влади.

Пісня створена у нетиповій для "Гадюкіних" стилістиці мюзиклу та увійде до рок-опери "Башти Вавілону", роботу над якою музиканти почали цієї осені.

Режисером-аніматором кліпу виступив Борис Денисевич, "Moka animation studio". Ідея кліпу, як і слова та музика, належать "Братам Гадюкіним".

"Я би з посмішкою говорив про "Курву". Історія проста - треба йти голосувати і думати, кого ти обираєш. Треба згадувати історію кожного персонажа, який скакав по всіх партіях та блоках, а тепер знову лізе до влади. Створюючи "Курву" зверх-ідеї чи зверх-задачі ми собі не ставили. Історія ходить по колу, а ми за нею, тому в політиці багато людей, яким вже давно час на сміттєвище. Зараз ми бачимо на вуличних бордах виборчі пики, що вже років 10-15 не зникають. Ми провокуємо сьогодні думати кого обирати, щоб завтра не ходити знов на Майдан, не кидати пляшками, не ставали щоб люди під кулі", - розповів один з "Братів Гадюкіних" Ігор Мельничук.

За словами Павла Крахмальова – другого з "Братів, пісня і кліп доносять ідею про те, що важливо починати з себе і своєї сім’ї. "Спитай себе: чому ти не ходиш чи ходиш на вибори, чому тобі все рівно, кого обираєш? Або чому ти власноруч обираєш президента чи депутата, а за пів року в Facebook пишеш, що "всьо пропало"? Адже то ти собі не довіряєш, власному вибору. Треба довіряти собі, не бути байдужими до своєї долі й голосувати. Бо сьогодні багато обраних серед незваних, але є чимало достойних людей, яким треба дати можливість працювати. Ми віримо в молоде покоління", - зауважив Крахмальов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Брати Гадюкіни» висміяли депутатів, щоб розбуркати виборців. ВІДЕО
16 жовтень, 2015, 20:05