Президента просять звільнити Гунчика. ПЕТИЦІЯ

Президента просять звільнити Гунчика. ПЕТИЦІЯ
Президента просять зняти з посади голову Волинської ОДА Володимира Гунчика.

Таке прохання знаходимо на сайті офіційного інтернет-представництва Президента України.

Автор петиції Гриигорій Шидловський пояснює своє прохання тим, що голова Волинської ОДА за час свого керівництва не зумів вирішити ряд "наболілих" та "актуальних" питань, що стосуються життя Волині.

Зокрема, він зазначає, що Володимир Гунчик допустив факт масового незаконного видобутку бурштину на території області.

"Натомість за два роки свого керівництва перманентно конфліктував з журналістами, волонтерами, політичними опонентами, залишав на керівних посадах старі кадри режиму Януковича або ж лобіював їх на нові призначення, шукав винних у проблемах, замість того, щоб за допомогою даних йому владних важелів їх вирішувати!, - йдеться в петиції.

Зараз документ підписали 13 осіб. Для того, аби петицію розглянув Президент, слід зібрати 25 тисяч підписів.

Петицію можна підписати упродовж 90-та днів.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 30
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
1. Бурштин незаконно видобувають не лише на Волині - в багатьох областях українського Полісся. В чому тут вина особисто Гунчика?
2. Кого рекомендуємо? Пропозиції дієвого, цілеспрямованого, авторитетного керівника?
Отже, кричимо, аби кричати?
Відповісти
сраколиз
Відповісти
Я пропоную Ігора Гузя!!!
Відповісти
Ти що з Липин втік?
Відповісти
Серед підписантів жодного відомого на Волині прізвища. Хоч би посади написали.
Відповісти
Ви краще подивіться кого ви вибрали на голови облради особу яка живе в Женеві і керує по телефону областю.
Волиняни ви є просто найбільшими ідіотами на всю Україну. Ще поставте Гузя і Волинь буде повним зопарком Совково-Юрського періода.
Відповісти
Ігор Гузь хороша людина і дієвий керівник!
Відповісти
не смішіть
Відповісти
Хусь тебе тут не чекають. Хлопченя-трусливе. І перестань писати собі оди.
Відповісти
ти прав психолог, тільки хто тебе поставив головою РДА?
Відповісти
Працюйте, ледарі то і Гунчик буде добрий. Тільки і вмієте тріщати язиками і когось гадити.
Відповісти
Працюйте, ледарі то і Гунчик буде добрий. Тільки і вмієте тріщати язиками і когось гадити.
Відповісти
Гузь підпишеться останнім чи Бондар? Будемо знати, хто хоче сісти в крісло голови обладміністрації. Обидва талановиті авантюристи. Обидва не бачать собі альткрнативи. Після збору 300 голосів (дай то боже нашому теляті вовка зїсти)включать гівномети один проти одного.
Відповісти
Краще вже Гузь чи Бондар.
Відповісти
Гунчик Володимир Петрович більшу частину свого життя працював керівником на заводі, він вміє працювати з людьми, які працюють. Володимир Петрович не працював з такими неробами-злодіями як Гузь Ігор, Бондар Володимир і т.п. неробочча горлопанська мерзота. Таких політико-горланських швидкокрадів як Гузь Ігор, Бондар Володимир і Шиба Богдан на заводах не зустрінеш (вони ніколи ніде не працювали все життя на дурняк крали), бо Ігорю Гузю, Бондарю Володимиру Нальковичу та Шибі Богдану Павловичу давно пора сидіти в тюрмі або в зоопарку, а вони лізуть до бюджетного корита намагаючись нагадити на голову облдержадміністрації Володимира Петровича та заважають волинській владі нормально працювати.
Відповісти
Шидловський сміє гнати на Гуньчика. Кращого від нього керманича області не було, не є і апріорі бути не може. Господь, хай святиться Ім'я Його, послав Волині Гуньчика в дар, а якесь чучело хоче нас цього дару позбавити. Руки б йому пообсихали таку бздуру писати. Ще б запропонував Грицька вернути чи Бориса воскресити... Інша річ, що ми ще не дозріли до пана Гуньчика. Це - правда і в цьому є реальна проблема. Совок з нас ще довго виганяти треба. Скажу за всіх: Геть брудні писацьки руки від Гуньчика!!!
Відповісти
Бла-бла-бла на все що спромоглися дрібна хаплива команда Хузятина. Гузь продасть рідних за гроші аби платили. На Волині він вже показав себе. Розумно його звідси виперли.
Відповісти
А хто такий Шидловський?
Відповісти
До чого цей писк? Давайте почекаємо! Чи набереться 0,2% голосів від потрібного? Гусьово-Палицинська клоунада.
Відповісти
Петиція - це якщо собака не має роботи, то яйця лиже. Гунчика звільнять без петиції і найближчим часом, аби тільки варяга не привезли, як возили при совєтах. Йому навіть за наказом про звільнення не доведеться їхати в Київ: передадуть "Новою поштою". Гунчик не може працювати з людьми, йому треба замкнутий безлюдний простір. Скажімо, на крижині в Антарктиді, поміж пінгвінами і білими ведмедями.
Відповісти
не спішіть його звільняти бо ще не готові документи на прифатицацію бурштинових родовищ у маневицькому районі які він почав оформляти ще в жовтні минулого року на довірену особу і які він так жорстко охороняє національною гвардією яка більш потрібніша в зоні так званого ато змилуйтесь над ним
Відповісти
Підтримую!
одне тільки питанячко з тексту"не зумів вирішити ряд "наболілих" та "актуальних" питань, що стосуються життя Волині."
Це називається просто не захотів їх навіть почати вирішувати
Відповісти
Полішукам аби тільки петиції створювати.
Відповісти
Враження від коментарів до статті - що то пишуть не різні люди...а двоє - під різними іменами... один за Гунчика, інший - проти.
Відповісти
Гунчик Володимир Петрович - Голова Волинської облдержадміністрації, це чесний, принциповий, порядний, кваліфікований волинянин. Володимир Петрович - незаполітизований працівник економічного секстору Волині. За всі роки Незалежності України це єдиний голова Волинської облдержадміністрації, котрий не використовує силові структури області для насильного створення собі піару. Він не подобається хабарникам Ігору Гузю, Бондару Володимиру і іншим кримінальним заполітизованим бандюкам, котрі політику використовують для особистого збагачення. Гунчик Володимир Петрович більшу частину свого життя працював керівником на заводі, він вміє працювати з людьми, які працюють. Володимир Петрович не працював з такими неробами-злодіями як Гузь Ігор, Бондар Володимир і т.п. неробочча горлопанська мерзота. Таких політико-горланських швидкокрадів як Гузь Ігор, Бондар Володимир і Шиба Богдан на заводах не зустрінеш (вони ніколи ніде не працювали все життя на дурняк крали), бо Ігорю Гузю, Бондарю Володимиру Нальковичу та Шибі Богдану Павловичу давно пора сидіти в тюрмі або в зоопарку, а вони лізуть до бюджетного корита намагаючись нагадити на голову облдержадміністрації Володимира Петровича та заважають волинській владі нормально працювати.
Відповісти
Володимир Петрович Гунчик це єдиний облдержадміністрації, який на своєму місці. Треба гнати з області бюджетних крадунів: Гузя Ігоря, Шибу Богдана і Бондаря Володимимра це вони як скажені пси гризуть все на своєму шляху рвучись до влади.
Відповісти
Гунчик Володимир не пускає конюхів: Гузя Ігоря, Бондаря Вована і Шибу Богдана до бюджетного корита, от вони і кидаються на голову облдержадміністрації.
Відповісти
Гунчик Володимир Петрович це найкращий голова облдержадміністрації за всі роки Незалежності. Якщо треба, то всі волинські працівники автозаводу вийдуть на масовий мітинг за підтримку Володимира Петровича, а тунеядців Гузя Ігоря, Шибу Богдана і Бондаря Володимира дійсно пора ізолювати від суспільства, бо це вони у такий важкий для країни час влаштували "сафарі" на волинського обласного керманича.
Відповісти
а де ж бо ті працівники заводу неіснуючого взялися в наш то прогресивний час
Відповісти