Дружина бійця АТО просить квартиру у Романюка

Дружина бійця АТО просить квартиру у Романюка
Через складні життєві обставини дружина бійця АТО просить допомогти з квартирою.

Про це стало відомо 22 лютого під час особистого прийому громадян міським головою Миколою Романюком, - повідомляється на сайті Волинський інформаційний портал.

Дружина військовослужбовця Василя Бугайчука просить мера допомогти з купівлею квартири. «Мій чоловік – військовослужбовець. Він вже два рази був в АТО», – розповідає жінка.

Наразі сім’я знімає житло. Вони писали заяву щодо надання земельних ділянок учасникам бойових дій на Сході, проте землю в місті їм надати не можуть, адже вільних ділянок у Луцьку поки немає. Жінка каже, що віддала би ту землю, що їм пропонують за містом, якби Бугайчукам допомогли з квартирою.

Також сім’я стоїть на черзі на квартири для учасників військових дій на території країни, проте це питання навряд чи вирішиться найближчим часом.

«Діти ростуть, хочеться мати хоч щось своє. Ледь кінці з кінцями зводимо», – бідкається жінка, розповідаючи про двох своїх дітей.

Романюк пояснив, що на місці цю ситуацію вирішити не зможе, проте обіцяв подумати, як допомогти сім’ї АТОвця.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Діти ростуть, хочеться мати хоч щось своє. Ледь кінці з кінцями зводимо», – бідкається жінка, розповідаючи про двох своїх дітей.//////////потрібно було вкалювати в італії а не чекати поки вояка набухається в казармі ...в мене троє діток і чолові інвалід і я вкалювала 8 років , спала по 4 години і маю своє житло!!
Відповісти
ви каноновичі заробітчани..
Відповісти
Після цих слів ви ще вважаєте себе нормальною людиною ? У вас спрацьовує чисто хохляцька логіка - а чоМу комусь , а не мені ! давайте станемо УКРАЇНЦЯМИ , а не хохлами ! Чому ми такі заздрісні , що комусь щось дістанеться легше , ніж мені ? А на даний час ми повинні все робити для тих , ХТО ЗАХИЩАЄ НАШУ УКРАЇНУ , і вас в тому числі ! Рекомендую послухати пісню про заздрість у виконанні Н.Яремчука - вона є повчальна для нас !
Відповісти
логіка з ольгіно для сравкі хахлов..нажаль частями працює..як бачим
Відповісти
Спочатку треба зробити все для тих військовослужбовців, які вже стоять у черзі на житло понад 20-25 років. Серед яких багато і ветеранів Збройних сил, і інвалідів війни, і учасників бойових дій, і членів сімей загиблих та померлих військовослужбовців. А тоді вже дійде черга до нинішніх захисників держави. Оце і буде справедливість.
Відповісти
рОМАНЮК ПРОШУ, ВАС ДАТИ МЕНІ ДІЛЯНКУ
Відповісти
в дружка чорнухі його забери...там всі ділянки за дарма..під будинкі свєчкі..
Відповісти
чергове житло черговому директору депо..чи якомусь хто числиться в жеку чєловєку..чи прокурору..сотні квартир так пішло за останні роки..
Відповісти
а я вважаю,що у владців ПОТРІБНО ВИМАГАТИ своє!! законне право! а то вони так і надалі дерибанити будуть. самі ж не прийдуть до вас: здрастє,,ми тут вам квартиру хочем виділити...
Відповісти
Що ви лепечете! яка Італія які заробітки.?????для чого це є своя Україна і тут треба добиватись ане по сусідах бігати.як в ато то забирають всіх захищати країну.а як допомогти тому бійцю то не має кому.не дай Бог його би там вбили.сімї біда.а за кого тоді він там стоїть!за те щоб в Італії заробити на житло.ДАЙТЕ ЇМ ЖИТЛО.НЕ НОВЕ ХОЧА ЯКЕ НЕ БУДЬ АЛЕ ЩОБ БУЛО У НИХ СВОЄ.ВОНИ ЦЬОГО ЗАСЛУГОВУЮТЬ.
Відповісти
статтю можна було описати так: "я не знаю для чого зробила двох дітей, яких не можу прогодувати, працювати не хочу, своє щось думати - не вистачає голови, чоловік пішов в ато бо думав, що будуть пільги і халява, а тепер бачить що жінка нічого не має, то й не хоче вертатись з ато, а діти хай там собі якось виживають.. але коли жінка виклянчить квартиру - то обов'язково повернеться."
Відповісти
Останні новини
Дружина бійця АТО просить квартиру у Романюка
22 лютий, 2016, 18:59